Yandex Metrica

L-Gante kimdir? Wanda Nara ile Mouro Icardi rapçi L-Gante yüzünden mi ayrıldı?

L-Gante kimdir? Wanda Nara ile Mouro Icardi rapçi L-Gante yüzünden mi ayrıldı?

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara ayrıldı. Wanda Nara yaptığı açıklamada Icardi'ye boşanma davası açtığını duyurdu. Arjantinli rapçi L-Gante'nin klibinde oynayan Wanda Nara'nın Icardi'den ayrılmasının neden olarak L-Gante gösteriliyor. Arjantin basını L-Gante ile Wanda Nara'yı birlikte görüntülemek için yoğun çaba harcıyor. Peki L-Gante kimdir? Wanda Nara ile Mouro Icardi rapçi L-Gante yüzünden mi ayrıldı?

Gündem

11.07.2024, 17:10

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi eşi Wanda Nara'dan ayrılıyor. Çiftin ayrılık haberi sarı kırmızılı taraftarları da üzdü.  Ayrılığı açıklayan Nara Arjantin'e giderekl rapçi L - Gante'nin yanına gittiği iddia edildi. Nara, bir dönem adının aşk dedikodularını karıştığı rap’çi L-Gante ile bir gece kulübünde bir araya geldiği Arjantin basını tarafından iddia edildi. Arjantin basınına göre Icardi ve Wanda Nara ayrılığının nedeni Rap'çi L - Gante olarak gösterildi.

Narin cinayetinde ilk itiraf: Muhtar cesedi verdi dereye götürdüm Narin cinayetinde ilk itiraf: Muhtar cesedi verdi dereye götürdüm Haberi Görüntüle

L-GANTE KİMDİR?

Profesyonel olarak L-Gante olarak bilinen rapçinin gerçek adı Elian Angel Valenzuela'dır.

L-Gante 5 Nisan 2000 yılında Arjantin'de Büyük Buenos Aires metropolitan bölgesindeki General Rodríguez'de doğdu.

Rap şarkıcısının sosyal medyada da milyonlarca takipçisi var.

L-Gante 2021'de ün kazandı ve daha sonra yapımcı Bizarrap ile birlikte Arjantin Billboard Hot 100 listesinde zirveye çıkan "Bzrp Music Sessions, Vol. 38 "in yayınlanmasıyla büyük bir hayran kitlesine ulaştı. 

Bekâr bir anne tarafından büyütüldü; babasıyla herhangi bir ilişkisi yok.,

15 yaşında müzik hayatına atıldı. Kendisini ifade edebilmek için rap şarkılara yöneldi. 

İlk şarkılarını DT. Bilardo ile ortak yaptı. Valenzuela başarıya ulaşmadan önce bir plastik fabrikasında çalıştı.

Elian Ángel Valenzuela'nın ilk albümü 2017'de YouTube'a yüklendi, ancak ertesi yıl "Uno más uno" single'ı Spotify'da 2 milyondan fazla akışa ulaşana kadar fazla başarı elde edemedi.

Aralık 2020'de yapımcı Papu DJ ile ortak çalışması "L-Gante RKT", Arjantin Billboard Hot 100 listesine 52. sıradan giriş yaptı ve Ocak 2021'de ikinci sıraya yükseldi.

Kasım 2020'de El Más Ladrón ile birlikte yapımcılığını DT'nin üstlendiği "Pistola "yı yayımladı.

30 Ağustos Buca Hande Yener konseri saat kaçta, ne zaman? Hande Yener konseri ücretsiz mi? 30 Ağustos Buca Hande Yener konseri saat kaçta, ne zaman?... Haberi Görüntüle

MAURO İCARDİ VE WANDA NARA L-GANTE YÜZÜNDEN Mİ BOŞANDI?

Bir dönem Nara, L'Gante'nin klibinde oynamış ve samimi görüntüler vermişti. Ardından L'gante ile Nara'nın klip çekimi dışında da görüntüleri ortaya çıkmıştı. Bu olay sonrası Icardi ve Nara'nın ayrılık kararı aldığı iddia edilmiş ancak ikili ilişkilerine devam etmişti.

Arjantin'deki bazı yayın organları, Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın boşanmasına neden olarak Arjantinli Rap'çi L - Gante'yi gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'e sırtımızı dönemeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'e sırtımızı dönemeyiz Haberi Görüntüle

WANDA NARA'DAN L-GANTE AÇIKLAMASI

Wanda Nara açıklamasında "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Hiçbir şeyden pişman değilim, hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Suçlu ya da üçüncü şahıslar yok. Bizimki her zaman dışarıdan daha güçlüydü" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading