Yandex Metrica

Sitede Ara

La Pasion Turca 2. sezon ne zaman? La Pasion Turca yeni bölüm çıkacak mı?

La Pasion Turca 2. sezon ne zaman? La Pasion Turca yeni bölüm çıkacak mı?

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix yeni dizisi La Pasion Turca ile hem İspanya'da hem de Türkiye'de zirveye oturmayı başardı. İspanyol yapımı olan dizinin başrolünde Maggie Civantos ve Ilker Kaleli yer alıyor. Dizini 1. sezonun bitirenler heyecanla 2. sezon bölümlerini beklemeye başladı. Peki La Pasion Turca 2. sezon ne zaman? La Pasion Turca yeni bölüm çıkacak mı?

Gündem

02.07.2024, 15:19

Netflix yeni orijinal yapımları ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Bu kez Türk ve İspanyol oyuncuların yer aldığı “La Pasión Turca” dizisi hem Türkiye'de hem de İspanya'da en çok izlenenler sıralamasına girmeyi başardı. Dizi Türkiye'de birinci sırada yer alırken İspanya'da üçüncü sırada yer aldı. Başrollerinde İspanyol aktris Maggie Civantos ile Türk oyuncu İlker Kaleli'nin yer aldığı dizi oldukça sevildi. İlk sezonda toplam 6 bölümü bitiren dizi severler merakla 2. sezon çıkış tarihini araştırmaya başladı. La Pasion Turca 2. sezon ne zaman çıkacak? La Pasion Turca yeni bölüm çıkacak mı? soruları şu sıralar arama motorlarına sıkça sorulmaya başlandı. 

Şuayıp Birinci kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Yeni Sağlık Bakanı Şuayıp Birinci mi oldu? Şuayıp Birinci kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? Yeni... Haberi Görüntüle

LA PASİON TURCA 2. SEZON NE ZAMAN?

La Pasión Turca dizisi Netflix'te gösterime girdikten kısa bir süre sonra milyonlarca kişi tarafından izlendi. Dizi Avrupa genelinde beğenilirken ülkemizde de en çok izlenen diziler listesinde 1. sırada yer aldı. Maggie Civantos ve İlker Kaleli‘nin başrollerini paylaştığı dizi 1. sezonda toplam 6 bölümden oluşuyor. La Pasión Turca 2. sezon çıkış tarihine ilişkin yapımcılardan ve yayıncı kuruluştan resmi bir açıklama gelmedi. La Pasión Turca 2. sezon bölümlerinin gelip gelmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki olaylı geceye ilişkin açıklama: Sokakları ateşe vermek kabul edilemez Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki olaylı geceye ilişkin açıklama: Sokakları ateşe vermek... Haberi Görüntüle

LA PASİON TURCA KONUSU NEDİR?

La Pasión Turca dizisinin ana konusunu derin bir aşk hikayesi oluşturuyor. Olivia‘nın hayatı Yaman ile tanışmasıyla değişiyor. Çiftin tutkulu aşkı filmin ana konusu. 

Olivia bir süre sıkıntı çektikten sonra tatil için İstanbul’a gider. İstanbul'da Yaman ile tanışır ve ikili arasında yoğun ve karmaşık bir aşk başlar. Ancak Olivia’nın geçmişi ve Yaman’ın karanlık sırları, bu ilişkinin seyrini dramatik bir şekilde etkiler.

Bakan Yerlikaya açıkladı: İşte haftanın Z raporu Bakan Yerlikaya açıkladı: İşte haftanın Z raporu Haberi Görüntüle

LA PASİON TURCA UYARLAMA MI?

Dizi Antonio Gala’nın popüler romanından uyarlanmış 1994 yapımı aynı adlı filmden ilham alınarak hazırlanmıştır. 

Son dakika... Türkiye, Suriye'nin kuzeyinde bulunan bütün sınır kapılarını kapattı Son dakika... Türkiye, Suriye'nin kuzeyinde bulunan bütün sınır kapılarını kapattı Haberi Görüntüle

LA PASİON TURCA OYUNCULARI KİM?

Maggie Civantos

Olivia

 

İlker Kaleli

Yaman

 

Arlette Torres

Lupe

 

Laura Pamplona

Rosario

 

Yasemin Sannino

Fatma

 

Zeynep Tuğçe Bayat

 

Ainhoa Santamaría

Laura

 

Burak Hakkı

 

Fernando Andina

Pablo

 

Mariona Terés

Espe

 

Ege Yazar

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading