Lale Cangal kimdir? Issız Adam Cemal Hünal evli mi, bekar mı?

Lale Cangal kimdir? Issız Adam Cemal Hünal evli mi, bekar mı?

"Issız Adam" filmiyle tüm Türkiye'nin gönlüne taht kuran deneyimli oyuncu Cemal Hünal 13 yıl önce Lale Cangal ile dünya evine girmişti. Çiftin evlilikleri geçtiğimiz gün sona erdi. Cemal Hünal'ın boşandıktan sonra oğluna aylık 65 bin TL nafaka vereceği öğrenildi. Peki Lale Cangal oyuncu mu, ne iş yapıyor?  Lale Cangal kimdir? 

Gündem

08.10.2024, 10:12

"Issız Adam" filmiyle ünlenen oyuncu Cemal Hünal ile eşi Lale Cangal anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Adliyeye gelen çift boşanarak yollların devam etme kararı aldı. 13 yıllık evlilik 10 dakika süren duruşmada sona erdi. 

Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2025 Diyanet hac fiyatları Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2025 Diyanet hac fiyatları Haberi Görüntüle

LALE CANGAL KİMDİR?

Lale Cangal ile Cemal Hünal 2011 yılında dünya evine girmişti. Çiftin bu evlilikten bir de erkek çoculları dünyaya geldi.

Sanatçı kişiliğiye bilinen Lale Cangal keman sanatçısı ve oyuncudur. 

Lale Cangal, 1981 yılında Hollanda’da doğdu.

Lale Cangal 43 yaşındadır.  10 yaşında bir erkek çocuğu annesidir. 

1981 yılında Hollanda’da doğan Lale Cangal Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü’nü bitirmiştir. Aranan keman sanatçılarından biri olan Lale Cangal oyunculukla da adından söz ettirdi.

Pek çok dizide rol alan Lale Cangal performansı ile adından söz ettirmeyi başardı. 

Fenerbahçe İsmail Kartal'ı mı getirecek? İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Fenerbahçe İsmail Kartal'ı mı getirecek? İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe teknik... Haberi Görüntüle

LALE CANGAL OYUNCU MU?

Lale Cangal pek çok dizide ve yapımda rol aldı. Bunların başında “Annem”, “Kurtlar Vadisi Pusu” ve “Emret Komutanım” gibi diziler geliyor. Bu dizilerdeki performansı ile adından söz ettirmeyi başardı. 

Şehit olan Şeyda Yılmaz'ın polis eşinden yürek burkan sözler: Bakın saldırıyı nasıl ve nereden öğrenmiş Şehit olan Şeyda Yılmaz'ın polis eşinden yürek burkan sözler: Bakın... Haberi Görüntüle

LALE CANGAL İLE CEMAL HÜNAL BOŞANDI MI?

Cemal Hünal ile Lale Cangal 2011'de evlenmişti. Çift geçtiğimiz gün boşandı.  Mahkeme Hünal'ın oğluna aylık 65 bin lira nafaka ödemesine hükmetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading