Liam Payne öldü mü? One Direction üyesi Liam Payne neden öldü, intihar mı etti?

Liam Payne öldü mü? One Direction üyesi Liam Payne neden öldü, intihar mı etti?

Tüm dünyanın en çok albüm satan erkek müzik grubu olan One Direction'ın eski üyesi Liam Payne sevenlerini üzdü. Peki Liam Payne öldü mü? Liam Payne neden öldü, intihar mı etti? Liam Payne Arjantin'de bir otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Müzisyenin ölümünün kaza mı yoksa intihar mı olduğu yönünde Arjantin polisinin çalışmaları devam ediyor. 

Gündem

17.10.2024, 09:20

Dağılan İngiliz müzik grubu One Direction'ın üyesi üyesi Liam Payne'den acı haber geldi. Arjantin'de bir müzik konserine giden Liam Payne kaldığı otelin balkonundan zemine çakılarak hayata gözlerini yumdu. 

Serbest bırakılmaları vicdanları yaralamıştı: Beyoğlu tacizcileri hakkında yeni karar Serbest bırakılmaları vicdanları yaralamıştı: Beyoğlu tacizcileri hakkında yeni karar Haberi Görüntüle

LİAM PAYNE NEDEN ÖLDÜ?

31 yaşındaki Payne dünyanın en çok albüm satan erkek müzik grubu One Direction'ın üyesiydi. Grubun eski üyesi Niall Horan'ın konseri için Arjantin'de bulunan One Direction'ın üyesi üyesi Liam Payne kaldığı otelin balkonundan yere düşerek hayatını kaybetti. 

Buenos Aires polisi, alkol ya da uyuşturucu etkisinde olduğu tahmin edilen agresif bir müşteriye müdahale etmek için otele çağrılmıştı. Otele ulaşan polisler bahçede bir gürültü duyunca bir erkeğin kaldığı otel katından yere düştüğünü belirledi. Yerde yatan kişinin ise Liam Payne olduğu öğrenildi. Liam Payne tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

CHP'de eşe dosta peşkeş çekmeye tam gaz devam: Büyükçekmece Belediyesi'nde damada yat limanı projesinde kıyak! CHP'de eşe dosta peşkeş çekmeye tam gaz devam: Büyükçekmece Belediyesi'nde... Haberi Görüntüle

LİAM PAYNE İNTİHAR MI ETTİ?

Buenos Aires ambulans hizmetleri adına açıklama yapan Alberto Crescenti Payne'in olay yerinde yaşamını yitirdiğini söyledi. Ölümün intihar mı yoksa kaza mı olduğu konusunda soruları yanıtlamadı. Yetkililer halen Payne'in ölümünü araştırıyor ve bir otopsi gerçekleştiriyor.

Lübnan'daki Türk vatandaşlar ne zaman tahliye edilecek? Dışişleri'nden son dakika açıklaması Lübnan'daki Türk vatandaşlar ne zaman tahliye edilecek? Dışişleri'nden son dakika... Haberi Görüntüle

LİAM PAYNE KİMDİR?

29 Ağustos 1993'te Wolverhampton'da dünyaya geldi. 

Ruth ve Nicola adında iki ablası var. Ortaokula başladığında koşu takımı için çalışmış ve yarışmada birinci olmuştur.

12 yaşındayken okulun basketbol takımına katılmıştır. Daha sonra kız kardeşinin erkek arkadaşından boks dersleri almış, 12 yaşındayken 39 yaşında bir adamla mücadele ederken burnu kırılmış ve kulak zarı delinmiştir.

Payne, 2008 ve 2010'da "The X Factor" adlı şarkı yarışmasına katılmış, 2010'da yarışmaya katılan Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Niall Horan ile bir araya gelerek One Direction grubunu kurmuştu.

70 milyonun üzerindeki albüm satışıyla, tüm zamanların en çok satan erkek grubu ünvanını alan One Direction, Malik'in ayrılmasıyla dağılma sürecine girmiş, grup üyeleri 2017'den itibaren solo çalışmalar yürütmeye başlamıştı.

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading