Lobi sevici Cemal Enginyurt haddini aştı! Bu sözler yenilir yutulur cinsten değil: Keşke Yahudi ve Ermeniler bu ülkeden gitmeseydi!

Lobi sevici Cemal Enginyurt haddini aştı! Bu sözler yenilir yutulur cinsten değil: Keşke Yahudi ve Ermeniler bu ülkeden gitmeseydi!

Katıldığı bir Tv programında Cemal Enginyurt, yaptığı açıklamalarla yine gündeme oturdu. Yahudi ve Ermeniler hakkında övgüler dizen Enginyurt'un, "Keşke Yahudi ve Ermeniler bu ülkeden gitmeseydi." açıklaması terör devletlerine yönelik yaklaşımı nedeniyle tepki topladı.

Gündem

16.10.2024, 19:08

Lobi destekçisi Cemal Enginyurt haddini aşan sözler! Enginyurt, katıldığı Tv programında Ermeni ve siyonistlere övgüler yağdırdı. 2 milyon Ermeni ve Yahudinin gitmesine dert yanan Enginyurt'un sözleri sosyal medyada eleştiri alırken, lobi gruplarına yönelik yaklaşımı nedeniyle de "lobi sevici" olarak nitelendirildi.

Cemal Enginyurt'un yaptığı açıklama şu şekilde: 

Son dakika: Teröre geçit yok! DEAŞ'ın bomba imalatçısı İstanbul'da yakalandı! Son dakika: Teröre geçit yok! DEAŞ'ın bomba imalatçısı İstanbul'da yakalandı! Haberi Görüntüle

LOBİCİLERİN İZİNDEN GİDİYOR 

''Ben diyorum ki keşke meleketten göçmeseydi. Keşke 2 milyon ermeni bu memleketten ayrılmasaydı keşke Yahudiler bu ülkeyi terk etmeseydi bugün dünyada bizim adımıza lobi çalışması yaparlardı değil mi? Bizi dünyada bu kadar küçük göstermezlerdi değil mi?'' şeklinde açıklama yaptı. 

Sur canisinin odası görüntülendi! İki kadını öldüren Semih Çelik'in odasındaki 'Kukla' isimli kitap dikkat çekti! Sur canisinin odası görüntülendi! İki kadını öldüren Semih Çelik'in odasındaki... Haberi Görüntüle

SERT ÇIKIŞLARIYLA BİLİNİYOR 

Siyaset arenasında sık sık çıkışlarıyla bilinen Cemal Enginyurt’un, bu son açıklamaları ise tartışmaları daha da alevlendirdi.

Son dakika: Discord şanjacısı tutuklandı! Küçük çocukları tehdit eden şüpheli hakkında karar verildi Son dakika: Discord şanjacısı tutuklandı! Küçük çocukları tehdit eden şüpheli... Haberi Görüntüle

HADDİNİ AŞTI 

Bu açıklamalar, özellikle Ermeni ve siyonist gruplara yönelik bu yaklaşımı "lobi gruplarına övgü" olarak değerlendirildi ve tartışmaların fitilini ateşledi. 

Terörle mücadele devam ediyor: Pençe Kilit bölgesinde PKK'lı teröristlere operasyon Terörle mücadele devam ediyor: Pençe Kilit bölgesinde PKK'lı teröristlere operasyon Haberi Görüntüle
ENGİNYURT'UN PROVASYON GEÇMİŞİ DOLU DOLU: 

Sosyal medyadaki provokatif çıkışlarıyla tanınan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, bir televizyon programında yine tartışma yaratacak açıklamalarda bulunmuştu. 

Son dakika... Kilis'in karşısına roket düştü: Mayınlı arazide yangın çıktı Son dakika... Kilis'in karşısına roket düştü: Mayınlı arazide yangın çıktı Haberi Görüntüle
DAHA ÖNCE HALKI GALYANEYE GETİRDİ 

Enginyurt, milyonlarca kişiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yürünmesi gerektiğini savunarak adeta sokak çağrısı yaptı. Programda söz verilen Enginyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sert ifadeler kullanarak, "Recep Tayyip Erdoğan bizi öldürecekse öldürsün!" dedi ve bu söylemleriyle bir ayaklanma imasında bulundu.

Bakan Uraloğlu müjdeyi verip tarihi açıkladı: İki yeni otoyol geliyor Bakan Uraloğlu müjdeyi verip tarihi açıkladı: İki yeni otoyol geliyor Haberi Görüntüle
FETÖ'NÜN İZİNDEN GİDİYOR 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimindeki hedeflerinden biri olduğunu hatırlatan birçok vatandaş, Enginyurt’un açıklamalarını tehlikeli buldu. Bu skandal çıkışıyla birlikte Enginyurt’un Türkiye'yi kaosa sürükleme amacında olduğu iddiaları yeniden gündeme geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

4

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading