Yandex Metrica

Lost 7. sezon ne zaman? Lost yeni bölüm yayınlanacak mı?

Lost 7. sezon ne zaman? Lost yeni bölüm yayınlanacak mı?

Online içerik platformu Netflix 2000'li yılların en çok izlenen bilim kurgu ve fantastik dizisi Lost'un tüm bölümlerini yayınlamaya başladı. Dünya genelinde milyonlarca kişi tarafından izlenen Lost, Netflix'te yayınlanmasıyla yeniden gündem oldu. Lost 6. sezon ile ekranlara veda etmişti. Peki Lost 7. sezon ne zaman? Lost yeni bölüm yayınlanacak mı?

Gündem

31.08.2024, 11:52

Netflix Türkiye dünyanın gelmiş geçmiş en popüler dizilerinden Lost'u izleme listesine ekledi. Netflix kitaplığında yerini alan Lost Türkiye'de en çok izlenen yapımlar arasına girmeyi başardı. 

Halihazırda FX Türkiye kanalında da yayınlanan efsane dizinin yeni bölümleri bundan böyle Netflix ekranlarında da yayınlanacak. 15 Ağustos itibarıyla platformda yerni alan dizinin yeni sezon bölümlerinin çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. 

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu neden yok, ayrıldı mı? Oktay Kaynarca mı sunacak? Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu neden yok, ayrıldı mı?... Haberi Görüntüle

LOST 7. SEZON NE ZAMAN?

2004'te ilk bölümüyle izleyiciyle buluşan dizi 2010'da yayınlanan son bölümle final yaptı. Toplamda 121 bölüm çekilen Lost 6. sezonda ekranlara veda etti. Lost 7. sezon çıkmayacak. 

Dilruba Kayserilioğlu ile ilgili yeni gelişme! 4 yıl hapsi isteniyor Dilruba Kayserilioğlu ile ilgili yeni gelişme! 4 yıl hapsi isteniyor Haberi Görüntüle

LOST KONUSU NEDİR?

Lost, American Broadcasting Company (ABC) kanalında 22 Eylül 2004'te yayınlanmaya başlayan Amerikan drama televizyon dizisidir. Dizi, Jeffrey Lieber tarafından yazılan "Nowhere" adlı orijinal pilot senaryoya dayalı olarak J. J. Abrams ve Damon Lindelof tarafından yaratıldı.

Oceanic Havayolları’nın Sidney-Los Angeles seferini yapan 815 sefer sayılı uçağı, okyanus üzerinden geçerken, manyetik bir alana kapılarak büyük bir adaya düşer. Fakat önceleri sıradan, tropik bir ada gibi görünen bu kara parçasının, kazazedelerin her birinin hayatını farklı biçimde değiştireceğinden habersizdirler.

Adada sandıklarından daha fazla zaman mahsur kalan Oceanic Havayolları yolcuları her gün yeni bir sürprizle karşılaştıkları bu gizemli adada hayatta kalabilmek ve ne olursa olsun bir yolunu bulup adadan kurtulmak ya da anakaraya haber ulaştırmak için mücadeleye girerler. Öte yandan hem ormanın derinliklerinden gelen 'Diğer ada sakinleri', kara bir duman, silahlı bir Fransız kadın, üniformalı iskeletler, terkedilmiş ambarlar adadan kurtulmak isteyenleri bekleyen cevaplanmamış sorular...

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading