Louise Glover kimdir? Neden TT oldu?

Louise Glover kimdir? Neden TT oldu?

Bir zamanlar lüks yaşantısı ile dergi kapaklarını süsleyen Louise Glover evsiz kalarak yaşamını çadırda sürdürmeye başladı. Yetişkin dergilerinde yer almasıyla adını duyuran Louise Glover sosyal medyada da gündem oldu. Peki Louise Glover kimdir, neden evsiz kaldı?

Gündem

03.10.2024, 13:55

41 yaşındaki Louise Glover'ın hayatı filmleri aratacak cinsten. Louise Glover henüz gençlik çağından bu yana lüks bir yaşam sürüyordu. Modellik yapan Louise Glover 2006 yılında Playboy'un 'Yılın Modeli' seçilmişti. Yetişkin dergilerinde poz veren Louise Glover bu sayede adını duyurmuştu. 2010 yılında geçirdiği bir ameliyat sonrası kalp krizi geçirmesi hayatını kökünden değiştirdi. Louise Glover yaşadığı sağlık sorunu sonrası hayatını tamamen değiştirdi. Kişisel antrenörlük yapan Louise Glover geçimini sağlayamadı ve çadırda yaşamaya başladı.

Bakan Kacır açıkladı: Türkiye Avrupa'nın üçüncü büyük otomotiv üreticisi oldu! Bakan Kacır açıkladı: Türkiye Avrupa'nın üçüncü büyük otomotiv üreticisi oldu! Haberi Görüntüle

LOUİSE GLOVER KİMDİR?

Louise Helena Glover 8 Şubat 1983'te dünyaya geldi. 

İngiliz model ve güzellik yarışması unvan sahibidir. FHM , Bizarre , Maxim , Loaded gibi İngiliz erkek dergilerinde ve News of the World , The Sun ve Daily Star gibi magazin dergilerinde yer alarak, göz alıcı model olarak yaptığı çalışmalarla tanınır. Playboy dergisibnde "Yılın Modeli" seçilen ilk İngiliz modeldir .

Glover, 2007 itibariyle Londra'da yaşıyor. Hindistan ve Belize'de Raleigh International adlı yardım kuruluşunda çalıştığı ilk günlerinden beri seyahat etmeyi seviyor . Amerika Birleşik Devletleri'nde o kadar çok zaman geçiriyor ki Amerika'da doğması gerektiğini söylüyor.

Louise Glover bir zamanlar Hugh Hefner'ın ünlü Los Angeles malikanesinde yaşıyor, Leonardo DiCaprio ve Paris Hilton gibi ünlülerle partilere katılıyordu.

Louise Glover yaşadığı mali sıkıntılar nedeniyle gündeme gelmeye başladı. Evsiz kalan Louise Glover çadırda yaşamaya başladı. 

41 yaşındaki Louise Glover kişisel antrenörlük ve köpek gezdirme işleriyle geçimini sağlamaya çalışıyor.

"Şansım yakında değişecek," diyen Louise Glover hayatının değişeceğini düşünüyor. 

Louise-Glover-kimdir.webp

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading