Yandex Metrica

Love Next Door 5. bölüm ne zaman? Love Next Door 6. 7. 8. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Love Next Door 5. bölüm ne zaman? Love Next Door 6. 7. 8. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güney Kore yapımı Love Next Door dizisinin 1. sezonu 17 Ağustos'tan itibaren Netflix'te gösterime girdi. Romantik komedi türündeki dizinin ilk bölümleri milyonlarca kişi tarafından izlenirken son olarak 4. bölüm yayınlandı. Her hafta yeni bölümü yayınlanan dizinin 5. bölümü heyecanla bekleniyor. Love Next Door 1. sezon 5. bölüm ne zaman çıkacak? Love Next Door 6. 7. 8. bölüm ne zaman yayınlanacak? soruları sıkça sorulmaya başlandı.

Gündem

27.08.2024, 16:30

Netflix'in yeni romantik komedi dizisi Love Next Door 17 Ağustos'ta platformdaki yerini aldı. Dizi kısa sürede Netflix'in en çok izlenen dizleri arasına girmeyi başardı. Dizi klasik Netflix yayın akışının aksine her hafta yeni bölümleriyle ekranlara geliyor. 4. bölümü izleyen dizi severler Love Next Door 1. sezon 5. bölüm ne zaman çıkacak? Love Next Door 6. 7. 8. bölüm ne zaman yayınlanacak? sorularını sormaya başladı.

3 gündür kayıp olan Sevda Yılmaz'dan iyi haber 3 gündür kayıp olan Sevda Yılmaz'dan iyi haber Haberi Görüntüle

LOVE NEXT DOOR 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Love Next Door 5. blüm 31 Ağustos Cumartesi günü Netflix'te yerini alacak. Dizi her hafta Cumartesi ve pazar günü yeni bölümleriyle ekranlara gelecek.

Love Next Door 1. sezon 5. bölüm ne zaman.JPG

CHP'de 52. madde krizi! Özel'den eleştirilere rağmen otoriterleşme adımı CHP'de 52. madde krizi! Özel'den eleştirilere rağmen otoriterleşme adımı Haberi Görüntüle

LOVE NEXT DOOR 6. 7. VE 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Kore Dizisi “Love Next Door” yeni bölümleriyle her hafta yayınlanacak. Dizinin 6. bölümü 1 Eylül'de 7. bölümü ise 7 Eylül'de yayınlanacak. Dizinin 8. bölümü ise 8 Eylül'de ekranlara gelecek. 

Büyük zaferin 102. yılı: Devlet erkanından Anıtkabir ziyareti Büyük zaferin 102. yılı: Devlet erkanından Anıtkabir ziyareti Haberi Görüntüle

LOVE NEXT DOOR KONUSU

Love Next Door, Shin Ha-eun tarafından yazılan, Yoo Je-won tarafından yönetilen ve Jung Hae-in ile Jung So-min'in başrollerini paylaştığı devam eden bir Güney Kore televizyon dizisidir.

Yan Kapıdaki Aşk, sevmediği hayatını değiştirmek isteyen bir kadın ile onun utanç dolu çocukluğunu çok iyi bilen bir annenin arkadaşının oğlu hakkında bir hikaye...

Habere Tepki Ver

3

1

2

5

0

1

0

1

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading