Yandex Metrica

Sitede Ara

Lübnan'da patlayan telsizlerin markası ve modeli ne? İsrail bu kez Lübnan'da telsizleri mi patlattı?

Lübnan'da patlayan telsizlerin markası ve modeli ne? İsrail bu kez Lübnan'da telsizleri mi patlattı?

Lübnan'da Hizbullah tarafından kullanılan çağrı cihazları İsrail tarafından uzaktan patlatılmıştı. Saldırıda binlerce kişi yaralanmış ve çok sayıda kişi hayatını kaybetmişti. Saldırının nasıl gerçekleştiği tartışılırken son olarak telsizlerin patladığı belirtildi. Peki Lübnan'da patlayan telsizlerin markası ve modeli ne? İsrail bu kez Lübnan'da telsizleri mi patlattı?

Gündem

18.09.2024, 18:03

Hizbullah tarafından kullanılan iletişim cihazlarına İsrail'den siber saldırılar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün çağrı cihazlarını hedef alan saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybetmişti. Binlerce kişinin de yaralı olduğu bildirilmişti. İletişim cihazlarına yapılan saldırılara bir yenisi eklendi. İsrail bu kez çağrı cihazları ile aynı anda sipariş verilen telsizleri hedef aldı. Lübnan'da peş peşe telsizlerin patladığı haberleri geldi.  Lübnan'da patlayan telsizlerin markası ve modeli ne? soruları ise pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Silah kaçakçılarına 81 ilde MERCEK darbesi: Binlerce kişi yakalandı Silah kaçakçılarına 81 ilde MERCEK darbesi: Binlerce kişi yakalandı Haberi Görüntüle

LÜBNAN'DA PATLATILAN TELSİZLERİN MARKASI NE?

Lübnan'da İsrail saldırısı sonucu patlayan telsizlerin Hizbullah tarafından çağrı cihazları ile aynı zamanda satın alındığı belirtildi.Hizbullah tarafından kullanılan ve patlayan telsizlerin marka ve modelleri henüz belli olmadı. 

Van’da düzenlenen aşiret düğününde geline 2 kilo altın, damada ise 15 milyon TL takı takıldı. Van’da düzenlenen aşiret düğününde geline 2 kilo altın, damada ise... Haberi Görüntüle

LÜBNAN'DA TELSİZLER Mİ PATLADI?

Reuters'a konuşan bir kaynak, cihazların çağrı cihazı olup olmadığının net olmadığını belirtti. Hizbullah'a yakın bir kaynak ise Beyrut karargahındaki el telsizlerinin infilah ettiğini aktardı. Hizbullah yetkilisi Hashem Safidini, örgütün "yeni bir aşamayla" karşı karşıya olduğunu söyleyerek saldırıların karşılıksız kalmayacağını vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading