Yandex Metrica

M. Kaan Şakul kimdir? Beşiktaş'ta görevi nedir?

M. Kaan Şakul kimdir? Beşiktaş'ta görevi nedir?

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş'ta hem kadro hem yönetim tamamen değişti. 1973 yılında Ankara'da dünyaya gelen M. Kaan Şakul Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri olarak görevlendirildi. Yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren M. Kaan Şakul'un kim oldu ise merak ediliyor. İşte M. Kaan Şakul'un hayatı ve biyografisi...

Gündem

21.09.2024, 16:05

Yaptığı açıklamalarla gündeme gelen ve Beşiktaş taraftarlarından büyük destek alan M. Kaan Şakul'un kim olduğu siyah beyazlı renklere gönül vermiş taraftarlarca merak ediliyor. M. Kaan Şakul kimdir? soruları arama motorlarına oldukça sık sorulmaya başlandı.

Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu: Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu: Bugün hava nasıl olacak? Haberi Görüntüle

M. KAAN ŞAKUL BİYOGRAFİSİ

M. Kaan Şakul1973 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Heybeliada Deniz Lisesi'ni tamamladı. 1190 yılında liseden mezun olan M. Kaan Şakul  İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat Bölümü’nden mezun oldu. 

Yüksek lisans eğitimini de İstanbul Bilgi Üniversitesi Bankacılık ve Finans Bölümü’nde tamamladı.

Harvard Business School, Bocconi SDA, Columbia Business School ve IMD Business School gibi dünyaca ünlü üniversitelerde eğitim programlarına katıldı. 

Bankacılık sektöründe çalışmaya başladı. 

Yapı Kredi Bankası İcra Kurulu Üyesi ve Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 

Kaan Şakul aynı zamanda Yapı Kredi Finansal Kiralama A.O ve Yapı Kredi Faktoring A.Ş'de yönetim kurulu üyeliği görevlerinde de bulunmuştur. 

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Borsa İstanbul A.Ş, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği, Finansal Kurumlar Birliği, Kamu Bankaları ve önde gelen özel bankaların ortaklığıyla kurulan Türkiye Menkul Kıymetleştirme Şirketi’nde de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Kaan Şakul, evli ve 2 çocuk sahibidir.

Kaan Şakul İngilizce ve Yunanca bilmektedir.

Ayak İşleri 4. sezon 2. bölüm ne zaman? Ayak İşleri 2. bölüm çıktı mı? Ayak İşleri 4. sezon 2. bölüm ne zaman? Ayak İşleri... Haberi Görüntüle

M. KAAN ŞAKUL'UN BEŞİKTAŞ'TAKİ GÖREVİ NEDİR?

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle: "Genel Sekreterlik görevine Sayın M. Kaan Şakul getirilmiştir. Kaan Şakul, Yönetim Kurulumuzun gerçekleştireceği ilk toplantıda yeni Sayman Üye belirlenene kadar Sayman Üyelik görevini de vekaleten sürdürecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız." denildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading