Yandex Metrica

Mahmut Nedim Durukan kimdir?

Mahmut Nedim Durukan kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Durukan Şekerleme'nin halka arzına onay verdi. Borsada işlem görmeye hazırlanan şirket hakkında yatırımcılar da araştırmaya başladı. Şirketin büyük ortaklarından birisi olan Mahmut Nedim Durukan'ın kim olduğu sorusu arama motorlarına sorulmaya başlandı. Peki Mahmut Nedim Durukan kimdir?

Gündem

06.09.2024, 13:48

Durukan Şekerleme'nin halka arzına SPK'dan onay çıktı. Şirketin halka arz hisse fiyatı 17 TL olarak belirlendi. Halka arzda toplamda 42 milyon 500 bin lot dağıtılacağı açıklandı. Durukan Şekerleme’nin halka arz büyüklüğü 722 milyon TL olarak belirlendi. Şirketin halka arz açıklık oranı ise yüzde 31.58 olacak. Şirketin yüzde 5'den büyük 3 ortağı bulunuyor. Şirket paylarının 50%’si Uğur Durukan’a, 45%’i Mahmut Nedim Durukan’a ve 5% Mehmet Ertuğrul Durukan’a aittir.  Uğur Durukan kimdir ve Mahmut Nedim Durukan kimdir soruları ise son zamanlarda arama motorlarına sorulmaya başlandı. 

Milli boksör başından vurularak öldürüldü! 250 bin TL için... Milli boksör başından vurularak öldürüldü! 250 bin TL için... Haberi Görüntüle

MAHMUT NEDİM DURUKAN KİMDİR? 

Mahmut Nedim Durukan 1955'te Çorum Alaca'da dünyaya gelmiştir. 

Durukan Şekerleme Şanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mahmut Nedim Durukan ilkokul öğrenimini Alaca Dumlupınar İlkokulu’nda tamamladı.

Ortaokul eğitimini de Alaca'da Necim Tuğaltay Ortaokulu’nda tamamladı.

Lise eğitimini Ankara'da bitirdi. Ankara Atatürk Lisesi’nden mezun olmuştur. 

Üniversite eğitimi için İstanbul'a giden Mahmut Nedim Durukan İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Jeomorfoloji Bölümü'nden mezun omuştur.

1977 yılında üniversite yıllarında gıda toptancılığı ile iş hayatına atılan Mahmut Nedim Durukan Gimat Gıda A.Ş., Gimat Depolama A.Ş., Gimat Yapı Kooperatifi kuruluşlarının yönetim kadrolarında görev almıştır.

2012-2016 yılları arasında Ankara Sanayi Odası Üniversite Sanayi İşbirliği Komisyon Başkanlığı yapmıştır.

Ankara Sanayi Odası’nda on iki yıl meclis üyeliği yapmıştır.

Sincan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapmıştır. 

Mahmut Nedim Durukan evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading