Malatya 18 Ekim okullar tatil mi? Yarın Malatya'da okullara deprem tatili var mı?

Malatya 18 Ekim okullar tatil mi? Yarın Malatya'da okullara deprem tatili var mı?

Malatya'da yaşanan deprem sonrasında Malatya 18 Ekim okullar tatil mi sorusu akıllara geldi. Öğrenciler ve veliler korkutan depremle birlikte Malatya Valiliği'nden gelecek habere kilitlendi. Peki, yarın 18 Ekim'de Malatya'da Cuma okullara deprem tatili olacak mı?

Gündem

17.10.2024, 10:38

Malatya'nın Kale ilçesinde yaşanan 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında valiliklerden tatil haberleri gelmişti. 17 Ekim Perşembe gününde saat 10.46'da yaşanan deprem pek çok çevre il ve ilçelerden de hissedilmişti.

AFAD'dan yapılan deprem açıklaması sonrasında Şanlıurfa, Batman ve Adıyaman, Elazığ ve Malatya'da okullar 1 gün süreyle tatil ilan edilmişti. Peki, 18 Ekim'de Cuma günü Malatya'da okullara deprem tatili var mı?

17 Ekim'de okullar tatil mi? Perşembe hangi illerde okullara yağmur tatili var 17 Ekim'de okullar tatil mi? Perşembe hangi illerde okullara yağmur... Haberi Görüntüle

YARIN MALATYA 18 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Malatya'nın Kale ilçesinde 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrasında Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada okullar 17 Ekim Perşembe gününde 1 gün süre ile tatil ilan edilmişti. Ancak şu ana kadar Malatya Valiliği'nden bir haber gelmediğinden yarın 18 Ekim Cuma gününde Malatya'da okullar tatil değildir.

Malatya 18 Ekim okullar tatil mi

Son olarak Malatya Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde örgün, yaygın ve özel öğretim kurumları dahil olmak üzere 17.10.2024 (Perşembe) tarihinde eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir" ifadeleri yer almıştı.

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading