Malatya depremine canlı yayında yakalanan spiker o anları anlattı: 10 dakika gibi geldi bana

Malatya'da 5,9'luk depreme canlı yayında yakalanan Vuslat TV'nin spikeri Pınar Kantarcı korkuyla kendini masanın altına attı. Deprem anını anlatan haber spikeri, "Deprem endişeye sevk etti, korktuğumuzu da belli etmemeye çalışarak masanın altına girmek zorunda kaldım. Dışarı kaçamazdım ve kaçmanın çok doğru olmayacağını düşündüm" dedi.

Gündem

16.10.2024, 15:35

AFAD verilerine göre; Malatya'nın Kale ilçesinde, saat 10.46'da 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yürekleri ağza getiren deprem, Yürekleri ağza getiren deprem, Diyarbakır, Şanlıurfa, Elazığ, Batman ve Tunceli'de hissedildi Vatandaşlar korkuyla dışarıya çıktılar.

Depremin 10,07 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Depremin ardından Malatya, Elazığ, Şanlıurfa, Adıyaman ve Batman'da eğitime bir gün ara verildi.

Antik kentte heyecan veren keşif! İşte 2 bin yıllık o yazıt... Antik kentte heyecan veren keşif! İşte 2 bin yıllık o... Haberi Görüntüle

CAN VE MAL KAYBI YOK

Malatya'nın Kale ilçesindeki 5,9'luk depremin ardından saha çalışmaları devam ediyor. AFAD, saat 10.46'da meydana gelen deprem sonrası an itibarıyla can ve mal kaybı bulunmadığını bildirdi. Depremin artçılarının devam edebileceği, vatandaşların hasarlı binalara girmemeleri uyarısı yapıldı.

Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğündeki depreme canlı yayında yakalan Vuslat TV'nin spikeri Pınar Kantarcı, yaşadıklarını anlattı.

Kantarcı, , her sabah yaptığı programın bugünkü anında depreme yakalandığını söyledi.

Malatya'da bugün (16 Ekim) okullar tatil mi? Yarın (17 Ekim) Malatya'da okul var mı, yok mu? Malatya'da bugün (16 Ekim) okullar tatil mi? Yarın (17 Ekim)... Haberi Görüntüle

''MASANIN ALTINA GİRMEK ZORUNDA KALDIM''

Deprem anında korktuğunu aktaran Kantarcı, şöyle konuştu:

"Yayın sorumluluğu gereği endişe ve telaş etmemeye çalıştım. Kameralar üzerime gelmeye başladı ve birkaç saniye bekledim ve deprem uzun sürmeye devam edince 10 dakika gibi geldi bana. Deprem endişeye sevk etti, korktuğumuzu da belli etmemeye çalışarak masanın altına girmek zorunda kaldım.''

Daron Acemoğlu kimdir? Daron Acemoğlu Türk mü, Ermeni asıllı mı? Daron Acemoğlu hangi çalışmasıyla Nobel aldı? Daron Acemoğlu kimdir? Daron Acemoğlu Türk mü, Ermeni asıllı mı?... Haberi Görüntüle

''UMARIM BİR DAHA YAŞANMAZ''

''Dışarı kaçamazdım ve kaçmanın çok doğru olmayacağını düşündüm.'' diyen Kantarcı, ''Depremi yaşayan deneyimleyen bir şehir Malatya. Yaptığımız haberlerle sürekli depremi yansıtıyoruz ve ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Ekip arkadaşlarıma da seslendim ve hep beraber dışarı çıktık. Umarım bir daha yaşanmaz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading