Maltepe Belediyesi'nde İsrail propagandası! Dem Partili başkan yardımcısı Siyonistlerin yasını tuttu

Maltepe Belediyesi'nde İsrail propagandası! Dem Partili başkan yardımcısı Siyonistlerin yasını tuttu

İsrail soykırımın 1. yıl dönümünde Maltepe Belesiyesi'nin Meclis kürsüsüne çıkan Dem Partili Başkan Yardımcısı Şükrü Akçadağ skandal sözlere imza attı. Hamas'ın Aksa Tufanı operasyonunu terör eylemi olarak nitelendiren Akçadağ, Siyonistlerin yasını tuttu.

Gündem

08.10.2024, 17:50

Yerel seçimlerde "kent uzlaşısı" adı altında İstanbul başta olmak üzere birçok ilçe ve şehirde ittifak yapan CHP ve DEM Parti, Türkiye ekseninden çok uzakta söylemler ve faaliyetler yürütmeye devam ediyor. Kirli ittifakın son eseri Maltepe Belediyesi'nin Meclis kürsüsünde bir kez daha tezahür etti. Öyle ki CHP Belediyesi'nin DEM Partili Başkan Yardımcısı  Şükrü Akçadağ Meclis kürsüsünden katil İsrail'e ağıt yaktı.

Güç Yüzükleri 3. sezon ne zaman? Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri bitti mi 9. bölüm çıkacak mı? Güç Yüzükleri 3. sezon ne zaman? Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri... Haberi Görüntüle

HAMAS'I TERÖR ÖRGÜTÜ İLAN ETTİ

Soykırımın 1. yıl dönümünde Maltepe Belediyesi'nin Meclis'inde açıklamalarda bulunan Dem Partili Başkan Yardımcısı Şükrü Akçadağ, "1 yıl önce tam da bugün Hamas'ın İsrail'e yaptığı acımasız saldırıda yüzlerde sivilin öldürülmesi ve yaralanmasıyla çok daha acımasız bir aşamaya evrilmiştir" ifadelerini kullandı.

Cem Garipoğlu nasıl öldü? Münevver Karabulut'u neden öldürdü? Cem Garipoğlu nasıl öldü? Münevver Karabulut'u neden öldürdü? Haberi Görüntüle

BÜYÜK TEPKİ ALDI

Siyonist lobinin ağzı ile Hamas'ı terör örgütü ilan eden Maltepe Belediyesi Başkan yardımcısı Şükrü Akçadağ tepkilere neden oldu.

Öte yapdan Meclis konuşmasında 10 Ekim 2015'teki Ankara Gar saldırısına da değinen Şükrü Akçadağ, "3 gün sonra hepinizin bildiği gibi Ankara gar katliamının yıldönümü. 7 haziran 2015'teki genel seçimlerden sonra Türkiye'nin birçok yerinde bombalar patladı." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading