Yandex Metrica

Maltepe Sahili temizleniyor: Karavanlar tek tek kaldırıldı!

Maltepe Sahili temizleniyor: Karavanlar tek tek kaldırıldı!

Maltepe Sahili'ndeki halka açık alanlara park eden ve tebligat gönderilmesine rağmen kaldırılmayan karavanlar, İBB ve Maltepe Belediyesi ekipleri tarafından çekilerek Yediemin Otoparkı'na götürüldü.  

Gündem

09.07.2024, 14:35

Halka açık alanlara park ederek halkın denize ulaşmasını engelleyen karavanlar, İstanbulluların en büyük problemlerinden biri haline geldi.

Gelen şikayetler üzerine yetkililer, Maltepe Sahili'nde bulunan karavanlara müdahale etti.

Taksim'de akılalmaz olay: Meydandaki banklardan birinde bir kişi ölü bulundu! Taksim'de akılalmaz olay: Meydandaki banklardan birinde bir kişi ölü bulundu! Haberi Görüntüle

TEBLİGATI DİKKATE ALMAYAN KARAVANLAR TOPLATILDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bir süre önce sahil şeridindeki kamuya açık alanlarda uzun süreli park halinde olan karavanların çekilmesi için ihbarda bulunmuştu.

Yazılı ihtarın ardından 5 Temmuz Cuma günü Maltepe Belediyesi de sahil şeridindeki ceplerde park halindeki araçlara tebligat astı.

Uyarılara rağmen kaldırılmayan karavanlar, İBB ve Maltepe Belediyesi ekiplerince çekilerek Yediemin Otoparklarına götürüldü.

Kadir İnanır yoğun bakımda mı? Kadir İnanır sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır yoğun bakımda mı? Kadir İnanır sağlık durumu nasıl? Haberi Görüntüle

'SENEDE BİR KEZ UĞRUYORLAR'

Karavanını sahil şeridinde park eden bir kişi, "İçinde yaşayanlar var yaşamayanlar var. 20 tane karavan varsa içlerinden birinde yaşayan var. Diğerlerinin hepsi işgalci. Benim gözümde de işgalci. Karavancı olarak ben tavsiye etmiyorum. Ben yaşıyorum.

Bunlar bırakıyorlar senede bir kere geliyorlar, ayda 1 kere geliyorlar. Ben şimdi molamı verdim. Arabamın eksiklerini gideriyorum. Basıp Ege'ye doğru gidiyorum. Seyir halindeyim onun için başındayım. Başında olmayanlar düşünsün. Eğer karavan alacak arkadaşlar varsa içinde kalmıyorsanız problem orada." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading