Yandex Metrica

Manchester City küme düştü mü? Manchester City'e ağır cezalar kapıda!

Manchester City küme düştü mü? Manchester City'e ağır cezalar kapıda!

Manchester City küme düştü mü? İngiltere Premier Lig'in dev kulüplerinden Manchester City ağır cezai yaptırımlarla karşı karşıya. Mali kuralları defalarca ihlal ettiği iddiası ile yargılanacak olan kulüp eğer suçlu bulunursa küme dahi düşürülebilir. Manchester City'e yöneltilen suçlamaların arasında oyuncu maaşları, menajer ücretleri, gelir kaynaklarının gizlenmesi ve mali raporların yanlış beyan edilmesi gibi konular var.

Gündem

14.09.2024, 13:10

Dünyanın en güçlü takımlarından biri olan Manchester City'nin başı son günlerde mali kuralları çiğnediği gerekçesiyle dertte. Büyük bir davayla karşı karşıya olan Manchester City suçlu bulunması halinde ağır cezalara çarptırılacak. Premier Lig ekibi, oyuncu maaşları, menajer ücretleri, gelir kaynaklarının gizlenmesi ve mali raporların yanlış beyan edilmesi gibi konularda suçlanıyor. 

Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu neden yok, ayrıldı mı? Oktay Kaynarca mı sunacak? Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu neden yok, ayrıldı mı?... Haberi Görüntüle

MANCHESTER CİTY KÜME DÜŞTÜ MÜ?

Manchester City'nin kader davası önümüzdeki hafta başlayacak. Premier Lig ekibi 115 kez mali kural ihlal etmekle suçlanıyor. 

Manchester City Eğer suçlu bulunursa, puan silme veya küme düşürülme gibi ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalabilir. 

Şampiyonlar Ligi kupasını geçtiğimiz yıl müzesine götüren dev kulübün başı büyük dertte görünüyor. 

Terörün finans ayağına ağır darbe: 16 kişinin mal varlıkları donduruldu Terörün finans ayağına ağır darbe: 16 kişinin mal varlıkları donduruldu Haberi Görüntüle

MANCHESTER CİTY NE İLE SUÇLANIYOR?

2009-2018 yılları arasında oyuncu maaşları, menajer ücretleri, gelir kaynaklarının gizlenmesi, sponsor gelirlerinin şişirilmesi ve mali raporların yanlış beyan edilmesi gibi pek çok iddia var. Manchester City eğer mahkemede suçlu bulunursa, puan silme veya küme düşürülme gibi ağır yaptırımlarla karşı karşıya kalacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading