Yandex Metrica

Sitede Ara

Manisa'da kızgın veli dehşeti: Okul müdürü şans eseri ölümden döndü

Manisa'da bir veli, oğlu sınıf tekrarı yaptığı için müdürü okul dışına çağırarak silahıyla vurmaya çalıştı fakat başarısız oldu.

Gündem

14.09.2024, 13:51

11 Eylül Salı günü Manisa'da korkunç bir olay meydana geldi. Manisa'da kızgın veli dehşet saçarken okul müdürü şans eseri ölümden döndü.

Manisa'da meydana gelen olayda saat 17.05 sıralarında Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’ndeki Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu’nda öfkeli veli dehşet saçtı.

Grup seks iddiaları yalan çıktı! Narin üzerinden İslam düşmanlığı yapmışlardı: İmama atılan iftira çürütüldü Grup seks iddiaları yalan çıktı! Narin üzerinden İslam düşmanlığı yapmışlardı:... Haberi Görüntüle

SİLAHI TUTUKLUK YAPTI

İddiaya göre, 6’ncı sınıfa giden çocuğu A.T.’nin sınıf tekrarı yapmasına kızan baba Sait T., okul müdürü Mustafa Örnek’i telefonla arayarak tehdit etti. Kızgın veli daha sonra arabasıyla okulun önüne geldi. Okul müdürüne hakaret ederek bahçeye çağıran Sait T., belinden çıkardığı tabancayı Örnek’e doğrulttu.

Celal Kalyoncu kimdir? Ahu Tuğba'nın cenaze masraflarını üstlendi! Celal Kalyoncu kimdir? Ahu Tuğba'nın cenaze masraflarını üstlendi! Haberi Görüntüle

OKUL MÜDÜRÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Okul müdürünü hedef alarak tetiğe basan Sait T.'nin silahı tutukluk yaptı. Öfkeli baba daha sonra birkaç kez tetiğe bastı ancak  tabancası yine tutukluk yaptı. Bu sırada olay yerinden kaçan okul müdürü şans eseri, olayı yara almadan atlattı.

Eğitimde devrim! Mesleki ortaokulları geliyor: Öğrencilerin beceri ve yetenekleri keşfedilecek Eğitimde devrim! Mesleki ortaokulları geliyor: Öğrencilerin beceri ve yetenekleri keşfedilecek Haberi Görüntüle

HAVAYA ATEŞ ETİP KAÇTI

Öte yandan, geldiği otomobile binen Sait T., bir süre okulun önünde durduktan sonra tutukluk yapan silahıyla bu kez havaya ateş açtı ve daha sonra olay yerinden kaçtı. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ederken, olay anları ise okulun güvenlik kamerasına yansıdı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading