Yandex Metrica

Sitede Ara

Mardin'de skandal: DEM'li Ahmet Türk'ün 3 yeğeni belediyeye ait makam aracında adam dövdü

Mardin'de skandal: DEM'li Ahmet Türk'ün 3 yeğeni belediyeye ait makam aracında adam dövdü

Mardin'de skandal bir olay meydana geldi. DEM Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk'ün yeğenleri belediyeye ait makam aracına bir kişi ölesiye dövdü sonra da yol kenarına attı.

Gündem

15.09.2024, 12:15

Mardin'de yaşanan olay kenti ayağa kaldırdı. Olayın başrolünde ise DEM Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk ve yeğenleri var. Skandal olay Merlin Sokağı isimli iş yerinde yaşandı. 12 Eylül gecesi saat 03.00 sıralarında S.Ö isimli bir kişi dövülerek zorla dışarı çıkarıldı ve bir araca bindirildi. Olay buraya kadar basit bir darp vakası olarak görünüyor ancak ancak dövülen şahsın bindirildiği araç işin yönünü değiştiriyor. Olayın ardından yapılan incelemede aracın Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne ait 34 EK 044 plakalı Mercedes marka makam aracı olduğu ve S.Ö.'nün araç içinde dövüldüğü tespit edildi.

S.Ö.'yü dövenlerin ise Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı DEM Partili Ahmet Türk'ün yeğenleri olduğu belirlendi. Yapılan incelemede Ahmet Türk'ün yeğenlerinin 130 promil alkollü oldukları tespit edildi.

Sigara fiyatlarına yeni ayarlama: İndirim mi geliyor? Sigara fiyatlarına yeni ayarlama: İndirim mi geliyor? Haberi Görüntüle

ÖNCE DÖVDÜLER SONRA YOL KENARINA ATTILAR

Olaya karışan şahısların Ahmet Türk'ün yeğenleri Hüseyin Türk, Hakim Lokman Türk ve Hüseyin Reber Türk olduğu ve dün çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şimdi tüm Mardin bu olayı konuşuyor. Büyük yankı uyandıran olayda soruşturma derinleştirilecek.

Bu arada yeğen Türk'lerin S.Ö.'yü dövdükten sonra Cevizpınarı Mahallesi yakınlarındaki anayol kenarına bıraktığı, S.Ö.'nün kendi imkanlarıyla Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek, darp raporu aldığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

2

3

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading