Yandex Metrica

Sitede Ara

Marketlerde yeni dönem! Nakit para ile ödeme kaldırılıyor mu?

Marketlerde yeni dönem! Nakit para ile ödeme kaldırılıyor mu?

BİM bünyesinde faaliyet gösteren File Marketlerin bazı şubelerinde sadece kredi kartı ve banka kartı ile alışveriş yapılacağı iddiası sosyal medyada hızla yaygınlaştı. Marketin bazı şubelerinde nakit para ile ödeme seçeneğinin kaldırıldığı iddia edildi. İddiaların üzerine Tüketici Konfedarasyonundan açıklama geldi. Peki File marketlerde nakit para ile ödeme kaldırılıyor mu? File markette sadece kredi kartı mı geçerli?

Gündem

24.06.2024, 10:02

File marketler ürün çeşitliliği ile müşterilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. BİM çatısı altında faaliyetlerine devam eden File marketlerin daha pratik ve hızlı olması açısından bazı şubelerinde sadece kredi kartı ve banka kartı ile ödeme alacağı iddiası sosyal medyada yer aldı.

Zehir tacirlerine Narkoçelik darbesi: 13 ilde çok sayıda kişi yakalandı Zehir tacirlerine Narkoçelik darbesi: 13 ilde çok sayıda kişi yakalandı Haberi Görüntüle

FİLE MARKETLERİN BAZI ŞUBELERİNDE NAKİT PARA İLE ÖDEME KALDIRILDI MI?

File marketlerin bazı şubelerinde nakit ödeme yönteminin kaldırıldığı ve sadece kartlı ödeme yapılacağı iddia edildi.  Sosyal medyada yer alan duyuruda "Sevgili müşterilerimiz 08.07.2024 tarihinden itibaren bu mağazamızda yapılan alışverişlerde daha pratik, hızlı ve hijyenik bir alışveriş deneyimi yaşamanız amacıyla sadece kredi/banka kartları ile ödemeye geçilecektir" paylaşımı sıkça konuşuldu. Ancak tüm bunların bir iddia olduğu ve marketten konuya dair henüz bir açıklama gelmediğini de hatırlatalım.

file market.jpg

Tüketici Konfedarasyonundan iddialar üzerine bir açıklama geldi. Açıklamada “BİM'in gurme market markası File temmuz ayından itibaren nakitsiz toplum/markete geçiş yapıyor. Artık nakit ile ödeme kabul edilmeyecek. Bu hakkı hiçe sayan iş yerlerinden alışverişi kesin. File senin böyle bir zorlama hakkın yok. Vazgeçin bu uygulamadan, tüketiciyi karşınıza almayın.'' dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading