Marlon Teixeira kimdir? Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi Marlon Teixeira nereli?

Marlon Teixeira kimdir? Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi Marlon Teixeira nereli?

Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilikle adını duyuran ve daha sonrasında özel yaşantısı ile adından söz ettirmeye devam eden Şeyma Subaşı Bali tatilinde sevgilisi ile fotoğraf paylaştı. Fotoğraftaki kişinin Brezilyalı model Marlon Teixeira olduğu öğrenildi. Peki  Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi Marlon Teixeira kimdir?

Gündem

01.10.2024, 18:10

İstanbul'dan tatil için Bal'ye uçan Şeyma Subaşı burada aradığı aşkı kısa sürede buldu. Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından yeni sevgilisinin fotoğrafını paylaştı. Fotoğraftaki kişinin Marlon Teixeira olduğu öğrenildi.

Aylık 70 bin TL maaşla çalıştıracak adam bulamıyorlar! Aylık 70 bin TL maaşla çalıştıracak adam bulamıyorlar! Haberi Görüntüle

MARLON TEİXERİA KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Bali'de aradığı aşkı buldu. Subaşı'nın yeni sevgilisinin Marlon Teixeira olduğu iddia edildi. 

Brezilyalı model olan Marlon Teixeira pek çok marka ile çalışmıştır. 

19 Eylül 1991'de dünyaya gelen Marlon Teixeira 33 yaşındadır. 

Modellik kariyeri büyükannesinin Way Model Management'ın sahibi ve aile dostu Anderson Baumgartner ile tanıştırması üzerine başladı.

Emporio Armani, Dolce & Gabanna, DSquared, Roberto Cavalli, Jean Paul Gaultier, Emporio Armani ve Dior Homme'nin reklam ve diğer çekimlerinde boy göstermiştir. 2011 yılında Melina Matsoukas'ın yönetmenliğinde kampanya için hazırlanan projelerde Melina Matsoukas ile boy göstermiştir. W dergisi, Elle, Vanity Fair, V ve GQ dergilerinde Shakira ve Ginnifer Goodwin ile boy göstermiştir.

Teixeira, 2011 yılında  Hollandalı model Marloes Horst ile birlikte yeni Diesel parfümü "Diesel Fuel for Life Denim Collection"ın yüzü oldu.

Hobileri arasında tenis ve sörf bulunmaktadır. 

Filip Kirkorov'un “Kar” adlı video klibinde rol aldı.

Chanel , Balmain , Emporio Armani , Dolce & Gabbana , DSquared² , Roberto Cavalli , Jean Paul Gaultier ve daha birçok defilede podyuma çıktı ve Emporio Armani ve Dior Homme gibi defilelerin açılışını yaptı . Marlon ayrıca L'Officiel Hommes , Essential Homme , Fiasco , Made in Brazil , Client ve Hercules dergilerinin kapaklarında yer aldı . Bunun yanı sıra GQ , Vogue Espana , V , Elle , W dergilerinde Ginnifer Goodwin ile ve Vanity Fair'de Shakira ile yüksek moda editörlüklerinde yer aldı .

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading