Marmaray Söğütlüçeşme durağı kapalı mı açık mı? (22 Ekim Salı)

Marmaray Söğütlüçeşme durağı kapalı mı açık mı? (22 Ekim Salı)

Marmaray arızası işe ve okula giden vatandaşları zor durumda bıraktı. Söğütlüşeçme Marmaray durağı 22 Ekim'de kapatılmıştı. İşten dönmek üzere olan vatandaşlar ise Marmaray Söğütlüçeşme durağı kapalı mı açık mı? sorularına yanıt arıyor. Beklenen açıklama geldi.

Gündem

22.10.2024, 18:08

Marmaray'da meydana gelen arıza sonrası ekipler kısa sürede arızayı tespit ederek çalışmalara başladı. Saat 9.55 itibarıyla Söğütlüçeşme istasyonunda başlayan çalışma nedeiyle istasyon yolculara kapatılmıştı. 

Bahçeli ile Öcalan sınıf arkadaşı mı? Bahçeli ile Öcalan sınıf arkadaşı mı? Haberi Görüntüle

BUGÜN SÖĞÜTLÜÇEŞME MARMARAY DURAĞI KAPALI MI AÇIK MI?

Gebze-Feneryolu ve Halkalı-Ayrılıkçeşme arasında hizmet vermeye başlayan Marmaray'da Geçici olarak kapatılan Söğütlüçeşme istasyonu açıldı. Marmaray'da seferler ve istasyonlar normal çalışma düzenine döndü.

Ramazan ayı ne zaman başlıyor? 2025 ilk oruç hangi gün? Ramazan ayı ne zaman başlıyor? 2025 ilk oruç hangi gün? Haberi Görüntüle

MARMARAY NEDEN ARIZA YAPTI?

İstanbul'da Marmaray'ın Söğütlüçeşme istasyonunda bir arıza meydana geldi. Marmaray'dan yapılan açıklamada, "Söğütlüçeşme istasyonunda meydana gelen teknik bir arıza sebebiyle Marmaray seferlerimizde gecikmeler yaşanmaktadır." ifadesi kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading