Yandex Metrica

Masadakini görünce uçtu! Diplomatlar Sahra Çölü için tekme tokat dövüştü!

Japonya'da gerçekleştirilen Afrika Kalkınma Konferansı'nda Fas ve Cezayirli diplomatlar Sahra Çölü için tekme tokat birbirine girdi. İki diplomatın masaya uçtuğu anlar kameralara saniye saniye yansıdı.   

Gündem

25.08.2024, 17:21

Japonya'daki Afrika Kalkınma Konferansı çok konuşulan bir konferansa sahne oldu.Konferansta Fas'ı temsil eden diplomat, Sahra Cumhuriyeti heyet plaketini masada görünce, adeta masaya uçarak kaldırmak istedi. Ancak bu hamlesi sonrası ortalık savaş alanına döndü.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adalet reytinge kurban edilmemeli Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adalet reytinge kurban edilmemeli Haberi Görüntüle

PLAKETİ GÖRÜNCE MASAYA UÇTU

Tokyo'da düzenlenen Afrika Kalkınma Konferansı'nda sinirler bir hayli gerildi. Konferansa katılan Faslı bir diplomat, Sahra Çölü'nün bir kısmında hak iddia ettiği için masadaki Sahra Cumhuriyeti heyet plaketini kaldırmak istedi.

Jahrein tutuklandı mı? Jahrein neden gözaltına alındı? Jahrein tutuklandı mı? Jahrein neden gözaltına alındı? Haberi Görüntüle

KAVGA ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Faslı diplomat hızla masaya koşup plaketi almaya çalıştı fakat buna Cezayirliler engel oldu. Cezayirli bir diplomat da Faslı diplomatı tutarak yere düşürürken boğuşma bir süre de yerde devam etti. Kavga salondakilerin araya girmesiyle son buldu. O anlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading