Maskeli balo gibi cenaze! FETÖ'cülerin panik halleri: Yüzlerini gizlemek için şekilden şekile girdiler

Maskeli balo gibi cenaze! FETÖ'cülerin panik halleri: Yüzlerini gizlemek için şekilden şekile girdiler

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ABD'deki cenaze törenine katılan FETÖ'cülerin yüzlerini gizleme çabası dikkatlerden kaçmadı. Maskeli baloyu andıran cenaze töreninde FETÖ'cüler şapka, gözlük ve maske takarak objektiflerden saklandılar.

Gündem

25.10.2024, 13:17

Bu hafta başı ölüm haberi duyurulan Fethullah Gülen için New Jersey eyaletindeki Skylands Stadium'da cenaze töreni düzenlendi. Spor kompleksinde cenazesine katılan FETÖ mensuplarından bir bölümü, taktıkları şapka, gözlük ve maskelerle yüzlerini gizlemeye çalıştı.

Öte yandan FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen için düzenlenecek tören yerinin bilgileri son saatlere kadar gizli tutulurken, saatler öncesinde örgütün WhatsApp gruplarından bilgilendirme yapıldı.

MİT'ten Suriye'ye SİHA'larla operasyon: Teröristlerin asayiş merkezine nokta atışı! MİT'ten Suriye'ye SİHA'larla operasyon: Teröristlerin asayiş merkezine nokta atışı! Haberi Görüntüle

"YÜZÜNÜZÜ GİZLİ TUTUN"

WhatsApp'tan yayınlanan bilgilendirme mesajında  elebaşı Gülen'in cenazesine katılacak örgüt mensuplarına, yanlarına yüzlerini gizleyebilecek eşyalarını almaları tavsiye edildi. Mesajda, "Maske, şapka ve gözlük takın. TR basını olacak. Güvenlik olacak. QR kodu ile stadyuma giriş yapılacak." ifadesi yer aldı.

Antik kentte heyecan veren keşif! İşte 2 bin yıllık o yazıt... Antik kentte heyecan veren keşif! İşte 2 bin yıllık o... Haberi Görüntüle

GİZLENMEYE ÇALIŞTILAR

Öğlen saatlerinde stadyuma akın eden FETÖ mensuplarının şapka ve maskelerle yüzlerini kapadığı, açıkta kalan göz bölgelerini de gözlük takarak gizlenmeye çalıştıkları gözlendi.

Sarı yelekli bazı örgüt mensupları da basın mensuplarını görünce yüzlerini elleriyle gizlemeye çalıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading