MasterChef Beyza'nın sevgilisi kim? Beyza Onur ile sevgili mi?

MasterChef Beyza'nın sevgilisi kim? Beyza Onur ile sevgili mi?

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef'te beyaz önlük yarışı devam ederken yarışmacıların özel hayatları da zaman zaman gündem oluyor. MasterChef yarışmacısı Beyza Aydın yarışmadaki duruşu ve yeteneği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Yarışmada aşk iddiaları da gelmeye başladı. Beyza ile Onur'un birbirlerine yaptıkları iltifatlar sonrası sosyal medayda ikili birbirine yakıştırıldı. Ekran başındaki izleyiciler ise MasterChef Beyza'nın sevgilisi kim? Beyza Onur ile sevgili mi? Beyza'nın sevgilisi var mı? sorularını arama motorlarına soruyor.

Gündem

02.10.2024, 14:42

MasterChef'in sevilen yarışmacılarından Onur ile Beyza'nın yarışma içindeki tutumu izleyicilerin kafasını karıştırdı. Beyza ile Onur'un birbirlerine yaptığı iltifatlar sosyal medyada gündem oldu. İkili hakkında aşk iddiaları ortaya atıldı. MasterChef Onur bu iddiaları sosyal medyadan beğenmesi kafaların bir kez daha karışmasına neden oldu. 

TÜVTÜRK para iadesi mi yapacak? TÜVTÜRK kaç TL iade edecek? TÜVTÜRK para iadesi mi yapacak? TÜVTÜRK kaç TL iade edecek? Haberi Görüntüle

MASTERCHEF BEYZA İLE ONUR SEVGİLİ Mİ?

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda aşk iddiaları geldi. Beyza Aydın ile Onur sosyal medya kullanıcıları tarafından birbirine yakıştırıldı.  Onur ile Beyza'nın birbirlerine söyledikleri sözler ve iltifatlar ise gündem oldu. Onur, Beyza ile aşk iddiaları hakkında gelen bir yoruma kalp işareti koyması kafaları karıştırdı. Ancak ikilinin duygusal bir yakınlık yaşadığına dair net bir ifade bulunmuyor. Beyza ve Onur'dan da henüz bu konuda bir açıklama gelmedi. 

Batı Karadeniz'e Blackane kasırgası geliyor! Zonguldak Bartın Kastamonu hattını vuracak Batı Karadeniz'e Blackane kasırgası geliyor! Zonguldak Bartın Kastamonu hattını vuracak Haberi Görüntüle

MASTERCHEF BEYZA'NIN SEVGİLİSİ KİM?

Beyza MasterChef'e Fransa'dan katılıyor. Beyza'nın bir erkek arkadaşının olup olmadığına dair internette bilgi bulunmuyor. Beyza'dan da bu konuda bir açıklama gelmedi. 

Türkevi'nde kritik kabul! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü Türkevi'nde kritik kabul! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü Haberi Görüntüle

MASTERCHEF BEYZA KİMDİR?

MasterChef Beyza Aydın 23 yaşındadır. 

Yarışmaya Fransa'dan katılan Beyza aslen Konyalıdır.

Beyza ana kadroda yarışmaya hak kaznadı. Yemek yapmayı seven Beyza yeteneği ile dikkatleri üzerine çekiyor.

İlk tura, avokado püresi ile tatlı-acı soslu çıtır karides yaparak 3 evet ile 2. tura yükselmişti.

2. turu da geçen Beyza son turu da geçti ve ana kadroya katıldı. Kendi grubundan birinci çıkan Masterchef Beyza ana kadroya dahil olan 16. yarışmacı oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading