Yandex Metrica

MasterChef Semih'e ne oldu? Diskalifiye mi oldu, elendi mi?

MasterChef Semih'e ne oldu? Diskalifiye mi oldu, elendi mi?

TV8'in sevilen yemek yarışma programı MasterCheff'te her geçen hafta heyecanın dozu daha da artıyor. Şampiyonluk kupasını kaldırmak isteyen yarışmacılar tüm marifetlerini mutfakta sergiliyor. Yarışmanın favori isimlerinden Semih'in önlüğünü çıkararak asması akıllara MasterChef Semih'e diskalifiye mi oldu, elendi mi? sorularını getirdi. Peki MasterChef Semih'e ne oldu?

Gündem

19.09.2024, 12:09

TV8'in esevilen programı MasterChef Türkiye'de yeni bölümler yayınlanmaya devam ediyor. Kırmızı ve mavi takımda eleme potasına girmemek için kıyasıya mücadele devam ederken yarışmanın son fragmanında ekrana yansıyanlar izleyicileri şaşırttı. Mehmet şef ve Semih'in aralarında geçen diyalog herkesi meraklandırdı. Mehmet Şef yarışmacı Semih'e sinirlendi ve stüdyoda tansiyon yükseldi. MasterChef Semih'e ne oldu? Diskalifiye mi oldu, elendi mi? soruları fragmanı izleyenler tarafından sorulmaya başlandı.

Bakan Tekin canlı yayında açıkladı: Narin'in okuluyla ilgili flaş karar Bakan Tekin canlı yayında açıkladı: Narin'in okuluyla ilgili flaş karar Haberi Görüntüle

MASTERCHEF SEMİH DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

MasterChef'in yayımlanan son fragmanında  Semih'in kendi tabağı için "Ben yediğimde bu böyle değildi." demesinin üzerine Mehmet Şef'in tepkisi sert oldu. Yarışmacının tavrına sinirlenen Mehmet Şef bir anda parlayarak  "Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası, 'benim bildiğim böyle, benim bildiğim şöyle...' Yeter ya! Her oraya söylediğimde kafanı çeviriyorsun, sebep ne. Bizden iyi mi biliyorsun bu işi. Haddini bil!" dedi. Bunun üzerine Semih'in önlüğünü çıkarması diskalifiye oldu algısını oluşturdu. MasterChef Semih'e ne oldu? Diskalifiye mi oldu, elendi mi? sorularının yanıtı programın yeni bölümünde belli olacak.

MSB duyurdu: 16 PKK'lı etkisiz hale getirildi MSB duyurdu: 16 PKK'lı etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

MASTERCHEF SEMİH KOVULDU MU?

MasterChef Türkiye yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yarışmanın 19 Eylül akşamı yayınlanacak olan tanıtım fragmanı herkesi şaşırttı. Mehmet Şef'in Semih'e söylediği sözler ve Semih'in önlüğünü çıkarıp asması ve daha sonra stüdyoyu terk ettmesi akıllarda soru işaretleri oluşturdu.  Semih'in MasterChef'ten ayrılıp ayrılmayacağı yeni bölümde belli olacak. Semih'in diskalifiye olup olmadığı 19 Eylül akşamı belli olacak.

Yasemin Ceren Topçu (Kaya) kimdir? Yasemin Ceren ne iş yapıyor oyuncu mu? Yasemin Ceren Topçu (Kaya) kimdir? Yasemin Ceren ne iş yapıyor... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF SEMİHCAN TEMİZ NERELİ?

Maldivler'den yarışmaya katılan Semihcan Temiz aslen aslen Mersinli'dir. 26 yaşında olan Semihcan üniversite eğitimini yarıda bırakmış ve aşçılık eğitimi almaya başlamıştır. Semihcan Temiz profesyonel mutfak kariyerine 2018 yılında başlamıştır. Montenegro, Dubai ve Maldivler'de çalışarak deneyim kazanmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading