Yandex Metrica

Sitede Ara

Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı?

Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı?

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro İcardi ile Wanda Nara geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Wanda Nara boşanma başvurusunda bulunurken çocukların velayeti ve mal paylaşımı konusunda tartışmaların yaşandığı açıklanmıştı. İstanbul'dan Arjantin'e yerleşen Wanda Nara'dan yeniden birliktelil mesajları gelmişti. Mouro İcardi ile Wanda Nara geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenmişti. Son gelen görüntülerde ayrılan çiftin yeniden birlikte görüntülendi. Bu  gelişmelerin ardından taraftarlar Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? sorularına yanıt aramaya başladı.

Gündem

14.09.2024, 17:52

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara geçtiğimiz aylarda ayrıldıklarını açıklamıştı. Çift Arjantin'de sürpriz bir şekilde birlikte görüntülenmişri. Wanda Nara ile İcardi bir kez daha kameralara birlikte yakalanınca Mauro Icardi ile Wanda Nara barıştı mı? soruları gündeme geldi. Wanda Nara bir röportajında Arjantin'e yerleştiğini söyleyip; "Gerçek şu ki, kavga etmeyi hiç sevmiyorum. Ne olursa olsun, biz bir aileyiz. Beni ve onu tekrar birçok kez bir arada göreceksiniz. Beni ararsa bulur" demişti. Bu açıklama İcardi'ye barışma mesajı olarak yorumlanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anayasa mesajı: İlk dört madde için tartışma yoktur Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anayasa mesajı: İlk dört madde için tartışma yoktur Haberi Görüntüle

WANDA NARA İLE İCARDİ BARIŞTI MI?

Wanda Nara ile İcardi geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. Nara ayrılık açıklamasında "Mauro'dan ayrıldım. Kişisel ve sağlık problemleri nedenleriyle bir kez daha denedim ama olmadı" ifadelerini kullanmıştı. Mauro Icardi ile Wanda Nara Arjantin'de ikinci kez bir araya geldi. Ancak bu buluşmanın bir barışma anlamı taışmadığı çocukları nedeniyle bir araya geldikleri düşünülüyor. Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak olan ve tedavisi için ülkesi Arjantin'e giden Mauro Icardi Arjantin'de çocuklarının Annesi Wanda Nara ile görüşmesi Arjantin basınında da gündem olmuştu. 

CHP trolü Jahrein'den sosyal medyada çocuklara yönelik skandal sözler! İki kişi gözaltına alındı CHP trolü Jahrein'den sosyal medyada çocuklara yönelik skandal sözler! İki... Haberi Görüntüle

İKİNCİ BULUŞMA 

Icardi ile Wanda Nara geçtiğimiz günlerde Nara’nın eski eşi Maxi Lopez’den olan oğlu Valentino Lopez’in River Plate genç takımıyla çıktığı karşılaşmayı izlemişti. Wanda Nara ile Mauro Icardi günler sonra Arjantin'de yeniden bir araya geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading