Mavi Mağara 2 ne zaman? Mavi Mağara (Blue Cave) ikincisi çıkacak mı?

Mavi Mağara 2 ne zaman? Mavi Mağara (Blue Cave) ikincisi çıkacak mı?

Amazon Prime Video ekranlarında 18 Ekim Cuma günü gösterime giren 'Mavi Mağara'  filmi izleenlerden tam not almayı başardı. Konusu, çekimlerin yapıldığı mekanlar ve oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren Mavi Mağara filminin 2.'si merakla bekleniyor. İzleyiciler Mavi Mağara 2 ne zaman? Mavi Mağara (Blue Cave) ikincisi çıkacak mı? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Gündem

18.10.2024, 18:24

Başrollerinde Kerem Bürsin'le Devrim Özkan'ın oynadığı Mavi Mağara (Blue Cave) filmi 18 Ekim'de Prime Video ekranlarında gösterime girdi. Film konusu ve oyuncu performansı ile sosyal medyada oldukça fazla konuşuldu. Kerem Bürsin ve Devrim Özkan hayranlarının merakla beklediği filmin yapımcılığını Ay Yapım ve BraveBorn Films üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu filmin ikincisi merakla bekleniyor. Mavi Mağara 2 ne zaman? Mavi Mağara (Blue Cave) ikincisi çıkacak mı? soruları film severler tarafından sorulmaya başlandı.

Beyoğlu'nda taciz skandalı sonrası sapığın ifadesi 'pes' dedirtti Beyoğlu'nda taciz skandalı sonrası sapığın ifadesi 'pes' dedirtti Haberi Görüntüle

MAVİ MAĞARA 2 NE ZAMAN?

Mavi Mağara (Blue Cave) filmini izleyenlerin genel görüşü filmin başarılı olduğu yönünde. Yapımcılar ve yayıncı kuruluştan ise Mavi Mağara 2'ye dair bir açıklama gelmedi. Filmin ikincisinin çıkması beklenmiyor. Filmin hikayesi sona erdi. 

4 çocuğun eşini ve kendisini öldürmüştü! Gaziantep'teki aile katliamında korkunç mezarlık iddiası: Kan içtim! 4 çocuğun eşini ve kendisini öldürmüştü! Gaziantep'teki aile katliamında korkunç... Haberi Görüntüle

MAVİ MAĞARA NEREDE?

Antalya Kaş'a 18 kilometre ve Kalkan'a 6 kilometre uzaklıkta olan Mavi Mağara Kaputaş Plajı'na gelmeden yaklaşık 600 metre öncedir.

1972 yılında Jeolog Dr. Temuçin Aygen tarafından bulunan Mavi Mağara her sene yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. 

Mavi Mağara 50 metre uzunluğunda, 40 metre genişliğinde ve 15 metre yüksekliktedir. Farklı odacıkları ve kanalları olan oldukça büyük bir mağaradır.

mavi_mağara_2.JPG

En iyi üniversiteler listesi açıklandı! İlk beş yüzde hangi Türk üniversiteleri var? En iyi üniversiteler listesi açıklandı! İlk beş yüzde hangi Türk... Haberi Görüntüle

MAVİ MAĞARA KONUSU NEDİR?

Deniz kuvvetlerinde asker olan Cem, eşi Alara’nın vefatıyla yıkılır ve kendisini toparlamaya çalışır. Cem, eşine büyük sevgisini bir gün göstereceğine söz verdiği yer olan “Mavi Mağara”ya doğru bir yolculuğa çıkar. Cem’in bu yolculuğu, Alara ile olan ilişkisinin detaylarını ortaya çıkarır ve gerçek aşkın sonsuz olduğunu yeniden doğrulayan sürpriz bir keşfe dönüşür.

6 Ekim bugün Marmaray ücretsiz mi? Marmaray yarın bedava mı? 6 Ekim bugün Marmaray ücretsiz mi? Marmaray yarın bedava mı? Haberi Görüntüle

MAVİ MAĞARA OYUNCULARI

Kerem Bürsin

Devrim Özkan

Okan Yalabık

İdil Sivritepe

Yüsra Geyik

Ece Dizdar

Taner Birsel

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading