Yandex Metrica

Meclis koridorunda panik anları: Bahçeli rahatsızlandı

Partisinin grup toplantısının ardından rahatsızlanarak Meclis kulisinde bir süre dinlenen MHP lideri Devlet Bahçeli’nin etrafı partililer tarafından kapatıldı. Bu sırada MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan görüntü almak isteyen gazetecilerin üzerine yürüdü.

Gündem

25.06.2024, 12:55

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada gündemin sıcak konularını değerlendirdi.

20 dakika gecikmeli başlayan grup toplantısında MHP liderinin konuşmasını oturarak yapması ve prompter kullanmayıp kağıttan notlarını okuması dikkatlerden kaçmadı.

Devlet Bahçeli'nin grup konuşmasından sonra yanındakilerden destek alarak kalkabildiği görüldü. Grup toplantısını oturarak gerçekleştiren Devlet Bahçeli'nin, salondan çıkarken zorlandığı dikkat çekti.

Marketlerde yeni dönem! Nakit para ile ödeme kaldırılıyor mu? Marketlerde yeni dönem! Nakit para ile ödeme kaldırılıyor mu? Haberi Görüntüle

YÜRÜMEKTE ZORLANDI

Grup toplantısı ardından salondan çıkan Bahçeli, yürümekte zorlanırken kendisini görüntülemek isteyen basın mensupları uzak bir noktaya çekilen şeridin arkasına alındı. MHP'li Alparslan Doğan şeridin arkasında bekleyen gazetecilere “Dışarı dışarı, gidin gidin” diye bağırdı; gazeteciler tepki gösterdi.

Eylem Tok ve katil oğlu için hesap vakti! Timur Cihantimur’un cezaevi fotoğrafı ortaya çıktı Eylem Tok ve katil oğlu için hesap vakti! Timur Cihantimur’un... Haberi Görüntüle

BAHÇELİ RAHATSIZLANDI

Partisinin grup toplantısının ardından rahatsızlanarak Meclis kulisinde bir süre dinlenen MHP lideri Devlet Bahçeli’nin etrafı partililer tarafından kapatıldı. Görüntü almak isteyen gazetecilerle partililer arasında gerginlik yaşandı. Bu sırada MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan görüntü almak isteyen gazetecilerin üzerine yürüdü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading