Yandex Metrica

Meclis'te dikkat çeken değişiklik! Sivri zeminlere önlem

Meclis'te dikkat çeken değişiklik! Sivri zeminlere önlem

Meclis'te sık sık meydana gelen kavgalara çözüm olarak sert sivri merdiven köşelerine tedbir alınması gündeme gelmeye başladı. Son olarak Vekil Hasan Bitmez, kalp krizi geçirip kafasını vurmuştu ve Can Atalay oturumunda da bazı vekiller yere düştüğü için yaralanmıştı. 

Gündem

21.09.2024, 11:09

TBMM, yeni yasama yılı için geri sayıma başladı. 1 Ekim'de açılacak olan Meclis'te ise oturumlarda meydana gelen kavgalar ve düşmeler için yeni önlemler alınacağı öne sürüldü.

Saadet Parti'li Hasan Bitmez'in kalp krizi geçirip kafasını vurduğu ve TİP’li Can Atalay için yapılan oturumda bazı milletvekillerinin düşerek yaralanma tehlikesine neden olan "sivriliklerin" düzeltilmesi için harekete geçildi.

Terör destekçilerinin yalanı ellerinde patladı! DMM'den 'Türk ordusu sivilleri hedef aldı' iddialarına yanıt! Terör destekçilerinin yalanı ellerinde patladı! DMM'den 'Türk ordusu sivilleri hedef... Haberi Görüntüle

SİVRİ ZEMİNLERE TEDBİR ALINACAK

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; TBMM Genel Kurul salonunda milletvekillerinin konuştuğu kürsünün yanındaki ve arkasındaki merdivenlerin sivri köşeleri için tedbir alınacak.

Ağırlığı kadar üzerine taş koyuldu! Narin'in küçük bedeninin dereden çıkarılma anına ait görüntü ortaya çıktı! Ağırlığı kadar üzerine taş koyuldu! Narin'in küçük bedeninin dereden çıkarılma... Haberi Görüntüle

TALEP GELDİ

Bu tedbirlerin gündeme gelmesi ise Meclis yönetimine gelen talepler doğrultusunda hareket geçildi.

Meclis yönetimi risk oluşturan kısımlar için yerinde inceleme yaptı. Bu kapsamda güvenliği sağlayacak ve estetiği bozmayacak bir düzenleme yapılması için çalışmalar başlatıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading