Medyascope'da Gülen yası! Terörist elebaşısı için bakın ne dediler!

Medyascope'da Gülen yası! Terörist elebaşısı için bakın ne dediler!

Fonlu gazeteci Ruşen Çakır'ın sitesi Medyascope, terör örgütü Fetullah Gülen'in ölümünü büyük bir üzüntüyle duyurdu.

Gündem

21.10.2024, 13:17

FETÖ'ya yakın internet siteleri, terörist başı Fetullah Gülen'in kaldırıldığı hastanede öldüğünü duyurdu. FETÖ'nün en çok kullandığı sosyal medya hesaplarından "Herkülnağme"de yapılan paylaşımda, elebaş Gülen'in öldüğü iddia edildi.

FETÖ'nün sosyal medya ayağı olan "Herkülnağme"deki paylaşımın ardından örgüte ait diğer sosyal medya hesaplarında aynı iddia dolaşıma girdi.

Öte yandan terörist Fetullah Gülen'in krabaları ve örgüt yönetimine yakın olup sosyal medyada aktif olan çok sayıdaki isim de elebaşın öldüğünü öne sürdü.

Arnavutluk nerede? Arnavut halkı Müslüman mı? Arnavutluk nerede? Arnavut halkı Müslüman mı? Haberi Görüntüle

MEDYASCOPE'DA TERÖRİST YASI

Fonlu gazeteci Ruşen Çakır’a ait Medyascope sitesi törer örgütü lideri Fetullah Gülen'in ölüm haberini adeta büyük bir üzüntüyle paylaştı. Söz konusu paylaşım sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Fethullahçılığın kurucusu ve lideri Fethullah Gülen, 83 yaşında öldü denilen haberde, "Gülen, 1999’dan beri Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Pensilvanya eyaletinde yaşıyordu. Ömrünün her anını din-i mübiîn-i İslam’a ve insanlığa hizmet için sarfeden Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi 20 Ekim ruhunun ufkuna yürümüştür. Defin işlemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır” denildi.

Sivas'ta bugün 17 Ekim okullar tatil mi? Sivas'ta deprem nerede, hangi ilçede oldu? Sivas'ta bugün 17 Ekim okullar tatil mi? Sivas'ta deprem nerede,... Haberi Görüntüle

KİM BU RUŞEN ÇAKIR?

Medyascpoe'nin sabihi bolan sözde bağımsız gazeteci Ruşen Çakır 25 Ocak 1962 Hopa'da dünyaya geldi. Galatasaray Lisesi mezunu olana Ruşen Çakır, 1981 Şubat-1982 Ağustos arasını Hasdal ve Metris askeri cezaevlerinde tutuklu olarak geçirdi.  Okumaya pek yüzü olmayan Ruşen Çakır, Boğaziçi Üniversitesi’ni bitiremeyip yarıda bıraktı.

1985 yılında Nokta Dergisi'nde gazeteciliğe başlayan Ruşen Çakır,, sırasıyla Tempo, Cumhuriyet, Milliyet, CNN Türk, NTV, Vatan ve Habertürk’te çalıştı. Açık Toplum Vakfı Danışma Kurulu’nda görev yaptı. 20 Ağustos 2015’te yayına başlayan ve ABD’den beslendiği ortaya çıkan Medyascope'un kurdu. Galatasaraylılar Derneği ve Galatasaray Kulübü üyesi olan Ruşen Çakır, yazar Müge İplikçi ile evli ve 1998 doğumlu Ali Deniz'in babası.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading