Mehmet Fidan kimdir? Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Mehmet Fidan nereli, kaç yaşında?

Mehmet Fidan kimdir? Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Mehmet Fidan nereli, kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Ataması yapılan isimler arasında Mehmet Fidan da vardı. Sağlık Yatırımları Genel Müdürü olarak görevlendirilen Mehmet Fidan kimdir? Mehmet Fidan nereli, kaç yaşında?

Gündem

19.10.2024, 09:55

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayımlanan atama kararlarına göre Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan'ın görevine son verildi. Bu göreve ise Mehmet Fidan atandı. Mehmet Fidan kimdir? Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Mehmet Fidan nereli, kaç yaşında? soruları ise atamaların ardından gündeme geldi. 

Lübnan'dan tahliye operasyonu: İlk gemi Mersin Limanı'na ulaştı! Lübnan'dan tahliye operasyonu: İlk gemi Mersin Limanı'na ulaştı! Haberi Görüntüle

MEHMET FİDAN KİMDİR? 

Mehmet Fidan Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü olarak atandı. Mehmet Fidan'ın hayatı hakkında internette henüz bilgi bulunmuyor. Mehmet Fidan'ın uzun yıllar Sağlık Bakanlığı'nda çeşitli pozisyonlarda görev yaptığı tahmin ediliyor. 

Türkiye-Arnavutluk arasında iş birliği artıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef 2 milyar dolar Türkiye-Arnavutluk arasında iş birliği artıyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef 2 milyar... Haberi Görüntüle

RIZA UÇAN KİMDİR?

Rıza Uçan 1984 yılında dünyaya geli. Aslen Gümüşhanelidir.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olmuştur. 

Kamu kurum ve kuruluşlarında uzun çalışma deneyimine sahiptir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğüne teknik personel olarak atanarak kamu görevine başlamıştır. 

Rıza Uçan İBB Planlama Müdürlüğü'nde çeşitli kademelerde görev alıp, son aşamada Planlama Müdürü olarak görev yaparken İstanbul’un imar, şehircilik ve planlama faaliyetlerinde aktif rol oynadı.

19.03.2024 tarih 32494 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2024/77 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü görevine atanmıştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading