Mekselina İslam kimdir, eşi kim? Mekselina isminin anlamı nedir?

Mekselina İslam kimdir, eşi kim? Mekselina isminin anlamı nedir?

Popstar yarışmasında Özel Güneş adıyla tanınan ve sonrasında tesettüre bürünerek ismini Mekselina İslam olarak değiştiren ünlü yarışmacı yeniden gündem oldu. Peki, Mekselina İslam kimdir?

Gündem

23.10.2024, 11:03

Popstar yarışması ile adını duyuran Özlem Güneş ani bir karar aldığını söyleyerek tesettüre girdiğini ve adını Mekselina İslam olarak değiştirdiğini söyleyerek herkesi şaşkına çevirmişti. Bu ani değişiklik ile beraber yarışmada ‘kesinlikle dekolte giymem’ diyerek jüriden tepki almıştı.

Narin cinayeti soruşturmasında sona doğru: Kim neredeydi hepsi belirlendi Narin cinayeti soruşturmasında sona doğru: Kim neredeydi hepsi belirlendi Haberi Görüntüle

MEKSELİNA İSLAM KİMDİR?

1989 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelen Mekselina İslam, 35 yaşındadır. Asıl adı Özlem Güneş olan Mekselina İslam, Popstar yarşmasında ünlenmişti. Henüz 19 yaşında Popstar Alaturka yarışmasına katılarak müzik dünyasına adım atan Mekselina, o dönemde Özlem Güneş olarak tanınmaktaydı.

Jüriden gelen eleştirilere rağmen farklı duruşu ile kendisini gösteren Mekselina bir anda hayatında ani kararlar alarak herkesi şaşkına çevirmişti. İstanbul Üniversitesi’nde Çocuk Gelişimi okuyan Mekselina maneviyata daha da önem vererek Atatürk Üniversitesi’nde İlahiyat Fakültesi’ne yönelmiş ve tesettüre bürünerek manevi yola adım atarak adını Mekselina İslam olarak değiştirmişti.

Mekselina İslam

Mekselina İslam’ın eşi yazar ve sosyolog Erdi Osma’dır. 2 oğlu olan Mekselina şimdilerde Youtube üzerinden vlog videoları paylaşarak ‘Başarabilirsin’ adlı kitabı ile de geniş bir hayran kitlesine hitap etmektedir. Son günlerde hakkında çıkan iddialara rağmen tesettüre bürünen Mekselina İslam kesinlikle açılmamıştır.

Payen Kuyern nedir? Asaf dizisi Payen Kuyern ne demek? Payen Kuyern nedir? Asaf dizisi Payen Kuyern ne demek? Haberi Görüntüle

MEKSELİNA İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Mekselina adının anlamı Yunanca, algılama, öğrenme ve akıl yürütme olarak bilinir. Mekselina ismi Yunan kökenlidir. Mekselina, insancıl ve özverili; merhamet, hoşgörü, idealizm ve duyarlılık ayırt edici özellikleridir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading