Melih Ünlüer kimdir? AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer nereli?

Melih Ünlüer kimdir? AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer nereli?

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer hakkında basında çıkan iddialar üzerine AK Parti'nin Ünlüer'in istifasını istediği öğrenildi. Basında çıkan haberlerin ardından Melih Ünlüer'in kim olduğu merak konusu oldu. İşte Melih Ünlüer'in hayatı ve biyografisi...

Gündem

15.10.2024, 13:46

AK Parti Keskin Gençlik Kolları Başkanı Melih Ünlüer hakkında ortaya atılan iddialar oldukça vahim. Son zamanlarda kadın cinayetleri ile sarsılan ülkemizde Melih Ünlüer kadına şiddet haberiyle gündemde. Konuya el atan AK Parti'nin gençlik kolları başkanı Ünlüer'in istifasını istediği belirtildi. 

Eğitimde 4+4+4 modeli değişecek mi? Lise için dikkat çeken öneri Eğitimde 4+4+4 modeli değişecek mi? Lise için dikkat çeken öneri Haberi Görüntüle

MELİH ÜNLÜER KİMDİR?

Melih Ünlüer Kırşehir Keskin ilçesi AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapıyor. 

Kırşehir'de düzenlenen Sefo konserinde yaşanan olaylar ulusal basında geniş yer buldu. Ünlüer'in bir kadına şiddet uyguladığı iddiaları yer aldı. 

İddialara göre; Melih Ünlüer, konserde eşini uyaran Fatma Banu Çoban isimli genç kadına yumruk attı. Yumruk darbesi ile burnunun kırıldığını iddia eden Çoban, Ünlüer ve eşinden şikayetçi olacağını söyledi.

Çoban açıklamasında "Melih Ünlüer bana yumruk attı ve ben yere düştüm. Yumruğu yüzümün sağ kısmına geldi. Zaten yumruğu benim yüzüm kadardı. Çünkü baya cüsseli birisiydi.Daha sonra ayağa kalktım. Yanımdaki arkadaşım 'abla yüzün' dedi. Ben önce anlamadım ama daha sonra yüzüme dokunduğumda yüzüm kan revan içindeydi" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading