Memurlar artık çift maaş alamayacak mı? Memurların maaşı kesilecek mi?

Memurlar artık çift maaş alamayacak mı? Memurların maaşı kesilecek mi?

Memurlar artık çift maaş alamayacak mı? Memurların maaşı kesilecek mi? Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında çeşitli önlemler hayata geçirilmeye başlandı. Yapılan yeni düzenlemeler ile kamuda çift maaş almanın da önüne geçielcek. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki yöneticiler artık tek bir maaş alacak. Birden fazla pozisyon ve görev için çift maaş alma durumu ortadan kalkıyor.   

Gündem

08.07.2024, 18:40

Kamuda tasarruf tedbirleri hayata geçirilmeye başlandı. Bu konuda hazırlanan yasa teklifi Meclis Başkanlığı'na sundu. Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinde çift maaş alan kamu personellerini ilgilendiren maddeler de yer alıyor. 

Bir çete daha çökertildi: Mafyacılık oynayanlar tek tek yakalandı Bir çete daha çökertildi: Mafyacılık oynayanlar tek tek yakalandı Haberi Görüntüle

KAMUDA ARTIK ÇİFT MAAŞ OLMAYACAK MI?

Sabah'ın haberine göre; Kamu kurum ve kuruluşlarında tasarruf tedirleri kapsamında yeni düzenlemeler yapılıyor. Bu düzenlemeler kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarındaki yöneticiler üstlendikleri görevler için tek bir maaş alabilecek. Kamuda birden fazla maaş uygulaması yeni düzenleme ile ortadan kalakacak. 

Batuhan Karadeniz yurt dışına mı kaçtı? Batuhan Karadeniz tutuklanacak mı? Batuhan Karadeniz yurt dışına mı kaçtı? Batuhan Karadeniz tutuklanacak mı? Haberi Görüntüle

ÇİFT MAAŞ ALAN MEMURLARIN MAAŞI KESİLECEK Mİ?

Yürütülen görevler nedeniyle huzur hakkı, ücret, ikramiye gibi her ne ad altında olursa olsun bir ayda yapılabilecek ödemelerin toplam net tutarı ise 108 bin gösterge rakamı (bugünkü karşılığı 92 bin lira) memur aylık katsayısı ile çarpımı sonucu bulunacak tutarı geçemeyecek. Gelirin 92 bin lirayı geçmesi durumunda ise bu bölüm Hazine'ye aktarılacak.

Habere Tepki Ver

7

2

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading