Yandex Metrica

Merak edilen soru: Neden orası? FETÖ'nün darbe şifresiydi! CIA'den Kapadokya paylaşımı!

Merak edilen soru: Neden orası? FETÖ'nün darbe şifresiydi! CIA'den Kapadokya paylaşımı!

  Amerikan istihbarat servisi CIA tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı gününde dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Servisin resmi Instagram hesabından Kapadokya'nın fotoğrafı paylaşıldı.  

Gündem

31.08.2024, 18:05

ABD'nin istihbarat servisi CIA'in resmi sosyal medya hesabından Kapadokya fotoğrafını paylaşması dikkat çekti. Bu kare kısa sürede gündem olurken kullanıcılar "Neden Kapadokya?"sorusunu sordu. Paylaşımın ardından Fetullahçı Terör Örgütü’nün Kapadokya ile olan bağlantıları akıllara geldi.

İzmir'e bakanlık müdahalesi! Bakan Kurum bilim kurulunu topluyor! Körfez nefes alacak İzmir'e bakanlık müdahalesi! Bakan Kurum bilim kurulunu topluyor! Körfez nefes... Haberi Görüntüle

PERİ BACALARININ BULUNDUĞU BÖLGE İÇİN DİKKAT ÇEKEN NOT

Peribacalarının yer aldığı kareye ise "Türkiye'nin Kapadokya bölgesindeki bu "Peri Bacaları" (aynı zamanda Kapadokya, çadır kayaları veya toprak piramitleri olarak da adlandırılır), 40 m'ye (130 ft) kadar yüksekliğe ulaşabilir ve oluşturulması yüzyıllar alabilir." notu düşüldü.

Son dakika... Binali Yıldırım hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? Son dakika... Binali Yıldırım hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumu nasıl? Haberi Görüntüle

"AMERİKALLILARIN VARDIR BİR PLANI"

Sosyal medyada gündem olan paylaşıma kimse akıl sır erdiremezken, kullanıcılar da fotoğrafın altına yorum yaptı. Bazıları "Neden şimdi bu fotoğraf?" derken bazıları da "Amerikalının vardır yine bir planı" ifadelerini kullandı.

Boğaz'da rekor denemesi! Jaan Roose Asya’dan Avrupa’ya ip üstünde geçmeye çalışıyor Boğaz'da rekor denemesi! Jaan Roose Asya’dan Avrupa’ya ip üstünde geçmeye... Haberi Görüntüle

FETÖ'NÜN DARBE ŞİFRESİYDİ

Kapadokya'nın FETÖ tarafından kullanılan bir şifre olduğu, FETÖ elebaşı Gülen'in 2016 yılında darbe mesajı verdiği ve örgüt içinde Kapadokya jargonunun askerler için kullanıldığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca Akıncı Üssü’nde yakalanan FETÖ'nün mahrem imamı Kemal Batmaz’ın da CIA tarafından ‘Kapadokya’ ismiyle kodlandığı ortaya çıkmıştı.

Yalan ihbar sonrası iki gözaltı: Narin Güran bulunmasın diye yapmadıkları kalmamış Yalan ihbar sonrası iki gözaltı: Narin Güran bulunmasın diye yapmadıkları... Haberi Görüntüle

"KAPADOKYA SAKİNLERİ..."

19 Mart 2016'da üzerine ilk defa giydiği asker yeşili bir pardesüyle konuşma yapan Gülen, "Antrparantez, umum adına konuşuyorum, umum İslam toplumu adına, Kapadokya sakinleri, oradaki serkarlar adına konuşuyorum" demişti. 

 

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading