Yandex Metrica

Sitede Ara

Merih Demiral 2 maç ceza mı aldı? Merih Demiral Hollanda maçında oynayacak mı?

Merih Demiral 2 maç ceza mı aldı? Merih Demiral Hollanda maçında oynayacak mı?

EURO 2024 son 16 turu maçında attığı gollerle takımımıza galibiyeti getiren Merih Demiral gol sevincini bozkurt işareti ile göstermişti. UEFA bozkurt işaretine geçtiğimiz günlerde soruşturma açtığını duyurmuştu. Dün gelen son dakika gelişemsine göre ise Merih Demiral'a 2 meç men cezası verildiği iddia edildi. Ancak iddia TFF tarafından kısa sürede yalanlandı. Peki Merih Demiral 2 maç ceza mı aldı? Merih Demiral Hollanda maçında oynayacak mı?

Gündem

05.07.2024, 08:38

Milli futbolcu Merih Demiral Avusturya ile oynanan son 16 turu maçında 2 gol atarak A Milli Takımın gaibiyitinde önemli bir rol üstlendi. Merih Demiral attığı golden sonra bozkurt işareti yaparak sevincini gösterdi. UEFA'dan bozkurt işaretine skandal bir soruşturma başlatıldı. Merih Demiral'ın ceza alıp almayacağı merak edilirken Alman Bild gazetesinden flaş bir iddia geldi. Bild gazetesi Merih'in 2 maç men cezası aldığını duyurdu.

Muhammed Şengezer kimdir? Muhammed Şengezer hangi takımda oynuyor? Muhammed Şengezer kimdir? Muhammed Şengezer hangi takımda oynuyor? Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL 2 MAÇ MEN CEZASI MI ALDI?

Alman gazetesi Bild gazetesini Merih Demiral'a 2 maç ceza verildiğini iddiası kısa sürede TFF tarafından yalandı. Haberin yalan olduğu belirtildi. TFF'den yapılan açıklamada "Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır" denildi. Merih'e verilmiş resmi bir ceza şu anda bulunmuyor.

Balıkesir'de tarım arazisinde başlayan yangın ormanlık alana sıçradı: Tehlike büyük! Balıkesir'de tarım arazisinde başlayan yangın ormanlık alana sıçradı: Tehlike büyük! Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL HOLLANDA MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Merih Demiral hakkında açılan soruşturma maç saatine kadar karara bağlanabilir. Merih'in oynayıp oynamaycağı konusunda henüz bir detay bulunmuyor. Milli futbolcu bu konuyla ilgili en geç yarın öğlen saatlerine kadar UEFA’ya savunma yapacak. Merih Demiral’ın yapacağı savunmanın ardından ceza alıp almayacağı netleşecek.

Erdoğan'a teşekkür ettiler! Türkiye'nin eğittiği Somalili askerler göreve başladı! Erdoğan'a teşekkür ettiler! Türkiye'nin eğittiği Somalili askerler göreve başladı! Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL'A NEDEN SORUŞTURMA AÇILDI?

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Son 16 Turu’nda maçında Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale çıktığı maçta iki golü de atan Merih Demiral, gol sevinci sırasında yaptığı ‘Bozkurt işareti’ yaptı. Bu sevince UEFA'dan soruşturma açıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading