Mert Furkan Bayram kimdir?

Mert Furkan Bayram kimdir?

Altınordu’nun genç kalecisi Mert Furkan Bayram'ın İspanya'nın güçlü kulüplerinden Atletico Madrid'e transfer olacağı iddiaları spor gündemine bomba gibi düştü. Genç yeteneği transfer etmek isteyen İspanyol kulübün Altınordu kulübü ile temasa geçtiği iddia edildi. Peki Mert Furkan Bayram kimdir?

Gündem

17.07.2024, 14:15

Altınordu takımında forma giyen ve gelecek vadeden kaleciler arasında gösterilen Mert Furkan Bayram'ın transferi için  La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in devrede olduğu iddia edildi.  Süper Lig ve dünya kulüplerine pek çok oyuncu yetiştiren Altınordu kulübünün şimdi de 2005 doğumlu kalecisi Mert Furkan Bayram için İspanya iddiaları gündeme geldi. Mert Furkan Bayram'ı isteyen Atletico Madrid'in kulüp yöneticileri ile masaya oturduğu belirtildi. Anlaşma sağlanması halinde Atletico Madrid, 19 yaşındaki kaleci ile 5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Gıda skandalına Köfteci Yusuf'tan sonra yenisi eklendi! İşte bakanlığın tek tek yayınladığı firmalar ve ürünleri... Gıda skandalına Köfteci Yusuf'tan sonra yenisi eklendi! İşte bakanlığın tek... Haberi Görüntüle

MERT FURKAN BAYRAM KİMDİR?

Mert Furkan Bayram 2005 yılında dünyaya geldi. Kaleci pozisyonunda profesyonel futbol yaşantısına devam ediyor.

Gelecek vadeden oyuncular arasnda gösteriliyor. 73 kg, 190 cm boyundadır.

Mert Furkan Bayram Türkiye U19 Milli Takımı’yla Avrupa Şampiyonası’nda yer alıyor.

Mert Furkan Bayram, 2023-2024 sezonunda profesyonel olarak ilk kez forma giydi.

U18 ve U19 Milli Takımı’na yükselmeyi başaran Mert Furkan Bayram 2023-2024 sezonu başında A Takım’da Serhat Öztaşdelen ile forma rekabetine de girdi.

TFF 2. Lig’de 16 maçta ilk 11’de yer aldı. Bu süreçte kalesinde 17 gol gören Bayram, 6 maçta ise kalesini gole kapatmayı başardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading