Yandex Metrica

Sitede Ara

Mesut Kazancı kimdir? Su istedi diye vahşice öldürüldü!

Mesut Kazancı kimdir? Su istedi diye vahşice öldürüldü!

Mesut Kazancı kimdir? Kahramanmaraş'ta yaşanan bir olay Türkiye'nin gündemine oturdu. Bir fabrikanın önünden geçerken bir işçiden su isteyen Mesut Kazancı çıkan tartışmanın kavgaya dönmesi ile 4 kişi tarafından dövülerek öldürüldü.

Gündem

11.09.2024, 15:55

Kahramanmaraş'ta bir fabrikanın önünde geçerken işçilerden su isteyen Mesut Kazancı iddiaya göre kendisine su akan hortumu gösteren işçilere "Bardağınız yok mu" diye sordu. İşçiler ile Mesut Kazancı arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Mesut Kazancı sopalarla darp edilerek hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Mesut Kazancı kurtarılamadı. 2 şüpheli tutuklanırken, anne Gül Kazancı, "Benim yavrumu bir bardak su için nasıl öldürdüler" dedi.

İstanbul'da pazartesi çilesi: Trafik tamamen durma noktasına geldi! İstanbul'da pazartesi çilesi: Trafik tamamen durma noktasına geldi! Haberi Görüntüle

MESUT KAZANCI KİMDİR?

Mesut Kazancı Kahramanmaraş'ta ikamet ediyordu. Su isteme nedeniyle çıkan tartışmada vahşice dövülerek öldürüldü.

29 yaşında olan Mesut Kazancı aracıyla Küçük Sanayi Sitesi'ne gitti ve susadığını belirterek, su içebileceği bir yer olup olmadığını sordu.

Su isteme yüzünden çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 

Sopalarla dövülen Kazancı, ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

Mesut Kazancı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Mesut Kazancı'nın evli olduğu ve 2 aylık bebeği olduğu öğrenildi. 

Mesut Kazancı'nın öldürülmesi olayına karıştığı iddia edilen 4 kişiyi yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mesut Kazancı'nın eşi Sena Kazancı eşinin kaybetmenin acısını yaşarken "Bu canice ölümün adaletini istiyorum. Bu olayı yapanlar, delil saklayanlar, fabrikanın sahibi de delil saklıyormuş hepsinden şikayetçiyim. Biz 8 yıldır evlat acısı ile yandık, bize evladımız oldu bizi yalnız bıraktı. Yavrumu yetim bıraktılar onlar da dışarıda serbest gezmesinler" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading