Meta'nın Filistin sansürleri bitmek bilmiyor! Whatsapp’tan yeni skandal: Yürüyüş mesajını spama düşürdü!

Meta'nın Filistin sansürleri bitmek bilmiyor! Whatsapp’tan yeni skandal: Yürüyüş mesajını spama düşürdü!

Facebook ve Instagram'ın çatı şirketi Meta'nın, İsraikl'in soykırımını dünyaya gösteren Instagram ve Facebook'taki Filistin yanlısı sesleri kesmeye çalıştığı herkes tarafından biliniyor.  Meta’ya ait Whatsapp mesajlaşma uygulaması, son olarak AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nın Filistin’e destek mesajını spama düşürdü.  

Gündem

05.10.2024, 18:57

Meta'nın sahibi olduğu sosyal medya platformları kullanıcıları, Gazze'de ateşkes ve bölgedeki sivillerin korunması çağrısında bulunan paylaşımlarının kısıtlanmasına, kaldırılmasına veya başka bir şekilde sansür uygulamalarıyla karşılaşmaya devam ediyor. Whatsapp AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nın Filistin’e destek mesajını spama düşürdü.

Soykırımcı İsrail’e tam destek verdiği için ülkemizde eleştirilerin hedefi olan Meta’ya ait Whatsapp mesajlaşma uygulaması, İsrail adına ülkemizde çalışmaya devam ediyor. 

Sarı serum çılgınlığı kontrolden çıktı: Eve bile sipariş eden var! 100 bin TL'lik ölüm akımı Sarı serum çılgınlığı kontrolden çıktı: Eve bile sipariş eden var!... Haberi Görüntüle

FİLİSTİN'E YÜRÜYÜŞ MESAJINI SPAM'A DÜŞÜRDÜ

Son olarak AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Hak Özcan’ın, AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nın da destek verdiği “Filistin’e destek vermek, soykırıma hayır demek, işgalci İsrail’in zulmüne dur demek için” yarın Ankara’da yapılacak olan büyük yürüyüşe davet amacıyla gönderdiği mesaj, Whatsapp tarafından “spama” düşürüldü.

Avrupa'da sigara ve elektronik Sigaraya açık alan yasağı gündemde! Artık açık alada sigara içilemeyecek... Avrupa'da sigara ve elektronik Sigaraya açık alan yasağı gündemde! Artık... Haberi Görüntüle

YÜRÜYÜŞE KATILACAK OLANLARDAN TEPKİ 

Yürüyüşe ilişkin diğer sivil toplum kuruluşlarının gönderdiği mesajların da Hakan Han Özcan’ın mesajı gibi spama düştüğü ortaya çıkarken vatandaşlar  Whatsapp’ın İsrail’in tarafında açıkça yer alarak ülkemizdeki İsrail karşıtı etkinliklere katılacak olanlara müdahalede bulunmasına tepki gösterdiler.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading