Yandex Metrica

Meteoroloji uyardı: Hafta sonu yağışlı geçecek! Bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji uyardı: Hafta sonu yağışlı geçecek! Bugün hava nasıl olacak?

Hafta sonu yurt genelinde sıcaklıklar ortalamanın altında seyir ederken yağışlı hava etkili olacak. Meteorolojiden Doğu Karadeniz için kuvvetli sağanak uyarısı yapılırken, 3 il için sarı kodlu uyarı yayınlandı. Peki bugün hava nasıl olacak? İşte detaylar...

Gündem

20.09.2024, 11:10

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son tahminlere göre, yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Doğu Akdeniz, ,İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz Bölge geneli ile Doğu Güneydoğu bölgesinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı havanın etkili olacağı tahmin ediliyor.

Yağışların; Doğu Karadeniz, İstanbul Avrupa yakasının Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor.

7 Eylül Kahramanmaraş deprem son dakika | 5 büyüklüğünde deprem merkez üssü neresi? Deprem nerede hangi ilçede oldu? 7 Eylül Kahramanmaraş deprem son dakika | 5 büyüklüğünde deprem... Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIĞI

Sıcaklıklar ise Doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalırken batı kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Lübnan'da patlayan telsizlerin markası ve modeli ne? İsrail bu kez Lübnan'da telsizleri mi patlattı? Lübnan'da patlayan telsizlerin markası ve modeli ne? İsrail bu kez... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ YAĞIŞLAR

Yurt genelini yağışlı bir havanın beklediğini belirtem NTV Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan, "Pazar günü Cumartesiye göre daha da serin olacak. Hatta Eylül ortalamalarının bile altına inecek" dedi.

İstanbul'da pazartesi çilesi: Trafik tamamen durma noktasına geldi! İstanbul'da pazartesi çilesi: Trafik tamamen durma noktasına geldi! Haberi Görüntüle

DOĞU KARADENİZ İÇİN SAĞANAK UYARSI

Doğu Karadeniz'de devam eden sağanağın, bugün akşama kadar Trabzon'un doğusu ile Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Dışişleri Bakanı Fidan Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü Dışişleri Bakanı Fidan Lübnan Başbakanı Mikati ile görüştü Haberi Görüntüle

HAFTA SONU İSTANBUL'DA HAVA NASIL?

İstanbul'da Cumartesi yağmurlu bir gün, aralıklı ve genelde orta kuvvette olacak. Sıcaklıklar 21 dereceye kadar inerken Pazar günü yağışların daha az olması bekleniyor.

Sadece kaymakamın makam aracını aradı! Teğmenin kaymakam vekiline yaptığı pahalıya patladı! Sadece kaymakamın makam aracını aradı! Teğmenin kaymakam vekiline yaptığı pahalıya... Haberi Görüntüle

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Marmara'da hava kapalı ve orta kuvvetli yağış geçişleri olacak. Edirne 23, Balıkesir 32, Sakarya 23 derece. Pazar günü ise yağış daha uzun aralıklı ve hafif.

İç Anadolu'da yağış cumartesi Eskişehir-Konya tarafında, pazar günü ise Konya, Kayseri, Sivas boyunca yağmurlar bazı saatlerde şiddetli olacak.  Sıcaklık çoğu kentte 25-26, Sivas'ta 23 derece.

Ege'de sahiller bulutlu ve gece serin. Kütahya-Afyonkarahisar hattında ise pazar günü daha sık görülmek üzere yağmur var. Manisa ve Muğla 30, Kütahya 25, Bodrum 28 derece. Geceler Ege'de serin geçiyor.

Akdeniz'de Isparta'dan, Mersin, Adana, Osmaniye'ye kadar bölge gök gürültülü sağanakların etkisinde kalacak. Ani rüzgar da çıkabilir. Adana 29, Mersin 29, Isparta parçalı bulutlu 29 derece.

Karadeniz'de yağışlar sürecek.  Cuma Sinop-Samsun arasında daha kuvvetli olacak. Bolu ve Samsun 24, Kastamonu 22,  Trabzon 25 derece.

Doğu Anadolu’da yağış daha çok Erzurum-Ağrı-Van boyunca etkili, Erzurum 19, Malatya parçalı bulutlu 28 derece. Güneydoğu'da da uzun zaman sonra yağmur başlıyor. Pazar günü daha şiddetli olacak. Gaziantep 29, Diyarbakır 28 derece.

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading