Meteoroloji uyardı! Kışlıklarınızı çıkarın: Hava buz kesecek

Meteoroloji uyardı! Kışlıklarınızı çıkarın: Hava buz kesecek

Meteoroloji, bir haftalık hava tahmini raporu yayınladı. Yeni haftada hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayak ancak ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. Perşembe gününden itibaren ise soğuk hava gelecek. Bugün Doğu Karadeniz'de iki ile sarı kodlu uyarı verildi.

Gündem

14.10.2024, 11:54

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından bir haftalık hava tahmini raporu yayınladı. Yeni haftada hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayak ancak ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. Perşembe gününden itibaren ise soğuk hava gelecek. Bugün Doğu Karadeniz'de beklenen sağanak nedeniyle iki ile sarı kodlu uyarı verildi.

Meta'nın Filistin sansürleri bitmek bilmiyor! Whatsapp’tan yeni skandal: Yürüyüş mesajını spama düşürdü! Meta'nın Filistin sansürleri bitmek bilmiyor! Whatsapp’tan yeni skandal: Yürüyüş mesajını... Haberi Görüntüle

HAVA BUZ KESECEK

Bugün Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusundaki yağmurun dışında yurtta yağış yok. Marmara'ya çarşamba günü yağmur geliyor. Perşembeden itibaren İç ve Kuzey bölgelerde sıcaklık 3-4 derece düşecek Karadenizin iç kesimleri ile doğu anadolunun yükseklerinde kar yağışı görülecek. Ortalamanın üzerinde seyreden sıcaklıklar Perşembe gününden itibaren Güney Ege, Akdeniz Kıyısı ve GDA dışında hava soğuyacak. Sobalar yanacak kışlıkları giyeceğiz.

2. üniversitede KYK yurdu çıkar mı? KYK herkese çıkıyor mu? 2. üniversitede KYK yurdu çıkar mı? KYK herkese çıkıyor mu? Haberi Görüntüle

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ

Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre: yurdumuz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ve İskenderun Körfezi çevreleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusu ve Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

Zehra Gün KİMDİR? Zehra Gün neden, nasıl öldü? Zehra Gün KİMDİR? Zehra Gün neden, nasıl öldü? Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıklarının ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzeyli; güney ve doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MSB'den İsrail-İran gerilimine ilişkin açıklama: Yakından takip ediyor, tedbir alıyoruz MSB'den İsrail-İran gerilimine ilişkin açıklama: Yakından takip ediyor, tedbir alıyoruz Haberi Görüntüle

İKİ İL İÇİN SARI KODLU UYARI

Batıda kar yok ama soğuk var. Kar doğu karadeniz iç kesimleri ve Anadolu'da yükseklerde görülecek. İstanbul bugün 21 C yağış çarşamba günü geliyor. Perşembeden itibaren 15 dereceye düşer. Ankara bugün 21 perşembe 15, İzmir bugün 28 perşembe 24 C. Antalya hafta boyu 27-28 C.Yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz'deki sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle Artvin ve Rize için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading