Meteoroloji uzmanı 'Aşırı sıcaklar geliyor' diyerek uyardı! Bu saatlerde dışarı çıkmayın

Meteoroloji uzmanı 'Aşırı sıcaklar geliyor' diyerek uyardı! Bu saatlerde dışarı çıkmayın

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, hava sıcaklıklarının artacağı uyarısında bulunarak "Aşırı sıcaklar geliyor. 5-6 gün sürecek" ifadelerini kullandı. 

Gündem

08.07.2024, 11:29

Temmuz ayı ile birlikte hava sıcaklıklarında artış devam ederken Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen sıcaklıkların daha da artacağı uyarısında bulundu. 

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen; Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerini aşırı sıcaklara karşı uyardı. Prof. Dr. Şen, X hesabından yaptığı paylaşımda “Aşırı sıcaklar” geliyor derken “5-6 gün devam edecek. 11.00 - 16.00 saatlerinde dışarı çıkmayın” uyarısında bulundu.

Terör inlerine girmeye devam: Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Terör inlerine girmeye devam: Çok sayıda silah ve mühimmat ele... Haberi Görüntüle

"BOL SU TÜKETİN"

Prof. Dr. Orhan Şen; Ege, Akdeniz ve Marmara bölgesinde yaşayan vatandaşlara “Bol su tüketin, açık renk, bol giysiler giyin, gözlük ve şapka takmayı unutmayın” çağrısı yaptı.

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Şen, orman yangı riskine de dikkat çekerken “Aracınızda ve orman kenarında sigara içmeyin” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading