Yandex Metrica

Sitede Ara

Meteorolojiden o illere sarı kodlu uyarı! İstanbullular dikkat! Nem yüzde 100'e çıkacak! O saatlerde gerekmedikçe sokağa çıkılmamalı!

Meteorolojiden o illere sarı kodlu uyarı! İstanbullular dikkat! Nem yüzde 100'e çıkacak! O saatlerde gerekmedikçe sokağa çıkılmamalı!

Temmuz ayı ile birlikte sıcak havanın etkisine giren Türkiye için uzmanlar kırmızı alarm veriyor. Hava durumuna ilişkin yeni tahmin raporunu açıklayan MGM, İstanbul'da o ilçelerde nem oranının yüzde 100'e ulaşacağını, gerekmedikçe sokağa çıkılmaması gerektiğini duyurdu. İşte MGM'nin sarı kodlu uyarı verdiği o iller ve ilçeler...

Gündem

18.07.2024, 12:01

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre, ,ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz’in Toroslar kesimi, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Kayseri'nin doğu kesimleri, Bolu, Karabük, Sivas, Samsun, Amasya'nın doğusu ve Ordu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların; Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Ülkemizin güneydoğu kesimlerinde toz taşınımı bekleniyor.

Fenerbahçe-Alanyaspor maç özeti ve golleri Fenerbahçe-Alanyaspor maç özeti ve golleri Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?

Kentte saat 05.30 itibarıyla ilçe ilçe hava sıcaklığı, hissedilen sıcaklık ve nem oranları şöyle:

Adalar'da hava sıcaklığı 27,1, hissedilen sıcaklık 32,4, nem oranı yüzde 93 iken, Arnavutköy'de hava sıcaklığı ve hissedilen sıcaklık 24,8, nem oranı yüzde 83 oldu.

Ataşehir'de hava sıcaklığı ve hissedilen sıcaklık 24,3, nem oranı yüzde 100 ile rekor seviyeye ulaştı.

Avcılar'da hava sıcaklığı 26,7, hissedilen sıcaklık 30,2, nem oranı yüzde 84 olarak ölçüldü. Bağcılar'da hava sıcaklığı 26,3, hissedilen sıcaklık 30,1, nem oranı yüzde 90'a ulaştı.

Çekmeköy'de hava sıcaklığı ve hissedilen sıcaklık 22,9, nem oranı yüzde 87 olarak kaydedilirken, Esenler'de hava sıcaklığı 26,3, hissedilen sıcaklık 30,1, nem oranı yüzde 90 olarak ölçüldü.

Esenyurt'ta hava sıcaklığı ve hissedilen sıcaklık 24,1 olurken, nem oranı yüzde 89 oldu.

Eyüpsultan'da hava sıcaklığı 25,8, hissedilen sıcaklık 28,6 iken, nem oranı yüzde 85 olarak ölçüldü.

Norveç'ten İsrailli bakanın Mescid-i Aksa'da sinagog inşa etme çağrısına tepki: Bu provokasyondur! Norveç'ten İsrailli bakanın Mescid-i Aksa'da sinagog inşa etme çağrısına tepki:... Haberi Görüntüle

O İLLERE SARI KODLU UYARI!

Yağışların, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunmalı.

Rüzgarın Marmara'nın güneyi ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading