Metin Akpınar ikinci kez baba oldu! Duygu Nebioğlu'ndan sonra bir kızının daha olduğu kanıtlandı!

Metin Akpınar ikinci kez baba oldu! Duygu Nebioğlu'ndan sonra bir kızının daha olduğu kanıtlandı!

Yeşilçam 'ın ünlü yıldızlarından olan Metin Akpınar'a Duygu Nebioğlu adındaki genç bir kız babalık davası açmış ve DNA testinin ardından babası olduğu kesinleşmişti. Ancak Duygu Nebioğlu'nun ikiz kız kardeşi Sevgi Katıkcı'ya da yapılan DNA testi sonucunda Metin Akpınar'ın Katıkcı'ın da kızı olduğu kesinlik kazandı.

Gündem

08.07.2024, 12:04

Türkiye'nin sevilen oyuncularından olan 82 yaşındaki Metin Akpınar geçtiğimiz yıllarda Duygu Nebioğlu adındaki genç bir kadının babası olduğunu iddia etmesi üzerine mahkeme kararıyla DNA testi yapılmış ve kızı olduğu kanıtlanmıştı. 

Cuma günleri tatil olacak mı? Okullar 4 gün mü oluyor? Cuma günleri tatil olacak mı? Okullar 4 gün mü oluyor? Haberi Görüntüle

METİN AKPINAR 2. KEZ BABA OLDU

Antalya Çocuk Esirgeme Kurumu'na iki aylıkken bırakılan Duygu Nebioğlu ve Sevgi Katıkcı'ın Metin Akpınar'ın Suphiye Orancı ile evlilik dışı dünyaya gelmişlerdi.

Sıcak havalar geride kaldı! Meteoroloji gök gürlütülü sağanak uyarısını verdi! 29 Eylül 2024 Pazar hava durumu Sıcak havalar geride kaldı! Meteoroloji gök gürlütülü sağanak uyarısını verdi!... Haberi Görüntüle

SEVGİ KATIKCI'NIN KIZI OLDUĞU KANITLANDI

Sabah Gazetesi'nden Halil Turan'ın haberine göre Antalta Adli Tıp Kurumu'ndan alınan DNA raporuna göre, Antalya 5. Aile Mahkemesince Katıkcı'nın da Metin Akpınar'ın kızı olduğu kesinleşti. 

Karar duruşmasında Metin AKpınar ve kızı Sevgi Katıkcı rasında soy bağının kurulmasın karar verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading