Yandex Metrica

MGM duyurdu: Güzel havalara aldanmayın, o şehirlerde yaşayanlar sağanak yağmurdan dolayı sokağa adım atamayacak!

MGM duyurdu: Güzel havalara aldanmayın, o şehirlerde yaşayanlar sağanak yağmurdan dolayı sokağa adım atamayacak!

Aşırı sıcaklar Türkiye genelinde etkisini göstermeye, vatandaşları bunaltmaya devam ediyor. Ülkenin batı kesimlerinde sıcaklık 40 dereceye kadar dayanmış durumdayken MGM'den çarpıcı açıklama geldi. MGM, nkara, Kütahya, Isparta ve Eskişehir'de gök gürültülü sağanak alarmı verdi.  

Gündem

28.06.2024, 09:51

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç ve yüksek kesimleri ile Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta ve Eskişehir ile zamanla Ankara'nın batı ve kuzey çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Türkiye, PKK'nın teröristan tezgahını dağıttı! PKK'lı Sabri Ok acziyeti kabul etti: Çetin bir savaş var! Türkiye, PKK'nın teröristan tezgahını dağıttı! PKK'lı Sabri Ok acziyeti kabul... Haberi Görüntüle

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgârın, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik: Takvim kusursuz işliyor Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik: Takvim kusursuz işliyor Haberi Görüntüle

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, zamanla güneydoğusunun parçalı bulutlu, akşam saatlerinde Bilecik çevrelerinin kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

EGE

Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla Göller Yöresinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Az bulutlu, zamanla batısının parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir ile zamanla Konya'nın batı, Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç ve yüksek kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading