Yandex Metrica

Bahçeli: Anayasa'daki ilk 4 maddeyle ilgili tartışma yok hükmündedir

Bahçeli: Anayasa'daki ilk 4 maddeyle ilgili tartışma yok hükmündedir

Partisinin, Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu toplantılarına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sert mesajlar verdi. Yeni Anayasa çalışmaları hakkında konuşan Bahçeli, ''Kim olursa olsun, hangi mevkide bulunursa bulunsun, Anayasanın ilk 4 maddesine şaşı bakanlar ve şaibeli tavır gösterenler bizim için yok hükmündedir. Değiştirilmesini önerenler kendilerine çeki düzen vermelidir. MHP’ye Anayasa’nın ilk 4 maddesiyle ilgili soru sormak kimsenin haddi değildir. Anayasanın ilk 4 maddesini gündeme taşımanın gündemde tutmaya yataklık etmenin kimseye faydası yoktur beyhude konulardır. Anayasa'nın ilk dört maddesine şaşı bakanları ciddiye almayız. Ciddiye alınmaya değecek hiçbir yanları yoktur.'' dedi.

Gündem

19.09.2024, 20:36

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK ve MDK toplantısı sonrası açıklama yaptı. Partisinin, Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu toplantılarına katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sert mesajlar verdi.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Önümüzdeki döneme ait çalışmalar detaylı bir şekilde değerlendirildi. Tarihi ve siyasi rotamızda azimle ilerlemeye devam edeceğiz. Sabır, sebat, inanç ve stratejik akılla çalışacağız. Önümüze dikilmiş bariyerleri adım adım aşacağız. Vatan ve millet mücadelemiz sürecek. Fikri ve siyasi en iyi kadrolarla yol yürümeye devam edeceğiz. MHP, yeni yüzyılda en iyi donanıma sahip olacaktır.

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. sezon 6. bölüm ne zaman çıkacak? The Rings Of Power 6. bölüm çıktı mı? Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. sezon 6. bölüm ne zaman... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE YÜZYILI'NIN MİMARI OLACAĞIZ''

İşimiz çok yolumuz uzundur. Başkaları için imkânsız görünen ne varsa başarmak için öne atılacağız, öncülük yapacağız. MHP, geçmişin ilhamıyla geleceğin irade ve istikamet isabetle tayin etmenin amacındadır.  MHP, milletimizin tamamını kucaklamaya, ayrımcılığı ve bölücülüğü çiğneyip geçmeye sonuna kadar azimli, sonsuza kadar inançlıdır. MHP ve Cumhur İttifakı, Türkiye Yüzyılı'nı başarmakla mükelleftir. Cumhur İttifakı olarak Türkiye Yüzyılı'nın mimarı olacağız.

İletişim Başkanı Altun'dan medyaya Narin uyarısı: 'Soruşturmaya zarar veren reyting odaklı yayın yapmayın' İletişim Başkanı Altun'dan medyaya Narin uyarısı: 'Soruşturmaya zarar veren reyting... Haberi Görüntüle

''FİTNE ODAKLARIYLA HESAPLAŞACAĞIZ''

Yeni kirli senaryolar devrededir. Şer odakları ne yaparsa yapsın. Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlere karşı teyakkuzda olmalıyız. Fitneye karşı çok dikkat etmeliyiz. Fitne odaklarıyla hesaplaşacağız. Şer odaklarına teslim edilecek bir vatanımız yoktur. Durum ciddidir, tehlike oldukça yakındır. Bu düşünlerim temelsiz bir bakışın bir mahsulü değildir. Karamsarlık aşılamaya çalışanlar vardır. Pek çok mahsurlu gelişme milletimizin gözü önünde bir tiyatro oyunu gibi sahnelenmektedir. Maskeli balo soytarılarına teslim edecek ülkemiz yok. Türkiye'nin önünü kestirmeyeceğiz. Fitne korusu faaldir. Kundakçılar çoğalmıştır. Son yarım asır içinde bizi yok sayanlar olsa bile biz daha çok var olduk. 

Siyah Kalp dizisi Sevilay kimdir? Leyla Tanlar nereli, kaç yaşında? Siyah Kalp dizisi Sevilay kimdir? Leyla Tanlar nereli, kaç yaşında? Haberi Görüntüle

''ALARM ZİLLERİ ÇALACAK DÜZEYDE FAALDİR''

Tehdit ciddidir. Ne söylüyorsak, açık seçik gerekçeleri vardır ve ortadadır. Türkiye’nin önünü kesmek, devlet-millet dayanışmasını yıkmak, organize bir kötülük olan çok sesli fitne fesat korosu, herkesi uyarıyorum ki alarm zilleri çalacak düzeyde faaldir. Faaliyetlerini son günlerde hızlandırmışlardır. Hiç kimse merak etmesin, bu insan müsveddeleriyle tarih ve millet huzurunda kaçınılmaz hesabımız mutlaka görünecektir. Gerçekleri söylemekten korkanların, egolarına diz çökenlerin ne özüne ne de sözüne güven duyulacaktır.

Sapphire AVM kapandı mı? Sapphire AVM kapandı mı? Haberi Görüntüle

''TÜRK MİLLETİ GAZİ BİR MİLLETTİR''

Türk milleti gazi bir millettir. Terörle mücadelede yaralanan, malul gazi kabul edilmeyen kardeşlerimizin sessiz çığlığı hala dinmemiştir. Bu kategoride yer alan kardeşlerimiz gazilere tanınan haklardan ne yazık ki istifade edememiştir. Canından vazgeçmeye hazır olanlara ne yapsak azdır. Hak sahibi kardeşlerimize ünvanlarının verilmesi ve şeref aylıklarının bağlanması TBMM'nin ilk gündem maddeleri arasında yer almalıdır.  Gaziler arasında örtülü ayrımının kalkması lazımdır. Gaziliğin yüzdesi, oranı olmaz, olmamalıdır.

7.4 büyüklüğünde deprem bekleniyor: Naci Görür o bölgeyi uyardı! Aman dikkat 7.4 büyüklüğünde deprem bekleniyor: Naci Görür o bölgeyi uyardı! Aman... Haberi Görüntüle

LÜBNAN'DAKİ DİJİTAL TERÖR SALDIRILARI

İsrail'in katlettiği şehit Ayşenur kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. İsrail her yola müracaat ediyor. Teknoloji, hakim güçlerinin elinde düşmanlıkları katlamaktadır. Lübnan’daki dijital saldırı, tehdit algılarını zirveye çıkarmıştır. Kullanılan cep telefonları bile risklidir, dikkat gerektirmektedir. Artık hiçbir yer güvenli değildir.

DMM'den 'TSK personeli Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam vermiyor' iddiasına yalanlama DMM'den 'TSK personeli Cumhurbaşkanı Erdoğan'a selam vermiyor' iddiasına yalanlama Haberi Görüntüle

''KUKLA MUHALEFET TETİKÇİLİK YAPIYOR''

CHP'nin son dönemdeki savrulmaları gözler önündedir. Kukla muhalefet tetikçilik yapıyor. CHP lideri Özgür Bey'in erken seçim istemeyeceğiz açıklaması hafızalardadır. Kasımda erken seçim açıklaması akıl tutulmasıdır. Türkiye'nin muhalefet sorunu habis ura dönüştü. CHP'nin 6 okundan 'Devletçilik'i mora ve yeşile boyamaktan bahsedenlere, kendilerine yakışan rengin pembe olduğunu hatırlatmak samimi düşüncemizdir. DEM’lenmiş CHP, Türkiye’nin iç cephesini düşürmekle tembihli ve görevlidir. Deli saçması vaadiyse 1 litrelik rakının 140 liraya düşmesinden başka bir şey değildir.

Bir kısım Kara Harp Okulu öğrencisinin kılıçları çekerek ettiği korsan yemin ve ardı sıra yaşanan cepheleşmeler huzur ve sükunetimizi, birlik ve beraberliğimizi dar boğaza itecek kadar etki yapmıştır.

Bile isteye vurdu! Filistinli görgü tanığı açıkladı: Ayşenur Ezgi Eygi'yi öldüren İsrail askeri sevinç çığlığı attı Bile isteye vurdu! Filistinli görgü tanığı açıkladı: Ayşenur Ezgi Eygi'yi... Haberi Görüntüle

YENİ ANAYASA ÇALIŞMALARI

Kim olursa olsun, hangi mevkide bulunursa bulunsun, Anayasanın ilk 4 maddesine şaşı bakanlar ve şaibeli tavır gösterenler bizim için yok hükmündedir. MHP’ye Anayasa’nın ilk 4 maddesiyle ilgili soru sormak kimsenin haddi değildir. Anayasanın ilk 4 maddesini gündeme taşımanın gündemde tutmaya yataklık etmenin kimseye faydası yoktur beyhude konulardır. Anayasa'nın ilk dört maddesine şaşı bakanları ciddiye almayız. Ciddiye alınmaya değecek hiçbir yanları yoktur.

Husumetli 2 çeteye 'KUYU' darbesi: Mafyacılık oynayanlar tek tek yakalandı Husumetli 2 çeteye 'KUYU' darbesi: Mafyacılık oynayanlar tek tek yakalandı Haberi Görüntüle

NARİN GÜRAN CİNAYETİ

Narin ve Sıla yavrularımız hepimizin ve herkesin yüreğine ateş düşürmüştür. Narin’i hunharca katlettiler, Allah rahmet etsin diyorum. Sıla’yı mahvettiler, şifa bulamasından başka ne diyeceğimi de maalesef bilemiyorum. Narin kızımız ve Sıla bebeğimize kıyanlar en ağır cezayı almalı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading