Yandex Metrica

Michele Salzarulo kimdir? Michele Salzarulo neden istifa etti?

Michele Salzarulo kimdir? Michele Salzarulo neden istifa etti?

Galatasaray mağlubiyeti sonrası Fenerbahçe'de ilk istifa haberi geldi. Michele Salzarulo kimdir?  Jose Mourinho'nun yardımcılarından biri olan Michele Salzarulo görevinden istifa etti. Michele Salzarulo'nun kim olduğu istifa sonrası merak edilmeye başlandı. Yıllardır Jose Mourinho ile birlikte çalışan Michele Salzarulo görevinden ayrıldığını duyurdu. Peki Michele Salzarulo neden istifa etti?

Gündem

25.09.2024, 15:22

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun ekibinde yer alan ve yıllardır Mourinho ile birlikte çalışan Michele Salzarulo, sarı-lacivertli kulüpten istifa ettiğini açıkladı. Galatasaray yenilgisi sonrası taraftarlardan istifa sesleri yükselmeye başlamışken gelen ayrılık haberi herkesi şaşırttı. Michele Salzarulo'nun kim olduğu ve neden istifa ettiği taraftarlarca merak konusu oldu.

THY'den kaçırılmayacak bilet fırsatı! O topraklara gidiş dönüş 129 dolar kampanyası başlıyor THY'den kaçırılmayacak bilet fırsatı! O topraklara gidiş dönüş 129 dolar... Haberi Görüntüle

MİCHELE SALZARULO KİMDİR?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun yardımcılarından biri olan Michele Salzarulo naliz sorumlusu olarak görev yapıyordu. 

Michele Salzarulo 1 Oca 1983 yılında dünyaya geldi ve 2024 yılı itibari ile 41 yaşıdadır. 

İtalyan teknik adam Milano'da doğdu. UEFA A Lisans seviyesinde antrenörlük yapan Michele Salzarulo uzun yıllar Mourinho ile birlikte çalışıyordu. 

Fenerbahçe'de Analiz Sorumlusuolarak  1 Tem 2024 tarihinde göreve başladı.  José Mourinho'nun yardımcısı olarak Fenerbahçe'de 10 maç görev yapan Michele Salzarulo görevinden istifa ederek İstanbul'dan ayrıldı. 

Michele Salzarulo Roma'da 1 Tem 2021'de Analiz Sorumlusu olarak görev yapmıştır ve bu görevi 30 Haz 2024'te sona erdi. 

Hellas Verona takımında teknik çalışma antrenörü olarak 7 Ara 2020-30 Haz 2021 tarihleri arasında görev yaptı.

Inter takımında analiz Sorumlusu olarak 1 Tem 2007-31 Ağu 2020 tarihlerinde görev yaptı. 

Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyede eli kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı! Narin'in annesi Yüksel Güran'ın adliyede eli kelepçeli fotoğrafı ortaya çıktı! Haberi Görüntüle

MİCHELE SALZARULO NEDEN İSTİFA ETTİ?

Fenerbahçe'nin analiz sorumlusu Michele Salzarulo'nun ailevi sebepler nedeniyle görevinden ayrıldığı öğrenildi. 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading