Mike Schrama kim? Karsu hamile mi? Bebeğinin cinsiyeti ne, belli oldu mu?

Mike Schrama kim? Karsu hamile mi? Bebeğinin cinsiyeti ne, belli oldu mu?

Hollanda doğumlu Türk şarkıcı Karsu Dönmez uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Mike Schrama ile geçtiğimiz yaz dünya evine girmişti. Karsu ve Mike Schrama'nın düğünü magazin gündeminde de geniş yer bulmuştu. Mike Schrama kimdir soruları sorulurken çiftten sevindiren haber geldi.  Karsu hamile mi? Karsu sosyal medyadan yaptığı açıklamada bebek beklediklerini duyurdu. Peki Karsu Dönmez'in bebeğinin cinsiyeti ne, belli oldu mu?

Gündem

16.10.2024, 17:21

Mike Schrama ile geçtiğimiz temmuz ayında evlenen Türk şarkıcı Karsu Dönmez'den sevindiren açıklama geldi. Evlilikten 3 ay sonra gelen müjdeli haberde çiftin bebek beklediği açıklandı. Karsu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kalplerimiz aşkla dolup taşıyor. Seni kollarımıza almak için sabırsızlanıyoruz küçük bebek" diyerek hamile olduğunu duyurdu.

Caner Erkin Erşan Kuneri dizisinde Rusça ne dedi? Erşan Kuneri 1. bölümdeki Caner Erkin mi? Caner Erkin Erşan Kuneri dizisinde Rusça ne dedi? Erşan Kuneri... Haberi Görüntüle

MİKE SCHRAMA KİMDİR?

Mike Schrama ile Karsu uzun yıllardır aşk yaşıyordu. Hollandalı olan Mike Schrama 2022'de Hatay'da sevgilisi Karsu'ya evlenme teklifi etmişti. Bu teklifi kabul eden Karsu evlilik hazırlıklarına başlamıştı.

34 yaşındaki Hollandalı piyanist ve besteci Karsu Dönmez  2024 yılının Temmuz ayında görkemli bir törenle erkek arkadaşı Mike Schrama ile evlenmişti.

Çiftten gelen haberler şarkıcının hayranlarını sevindirdi. 

Schrama ile mutlu birliktelikleri süren Karsu hamile olduğunu açıkladı. Karsu Dönmez "Kalplerimiz aşkla dolup taşıyor. Seni kollarımıza almak için sabırsızlanıyoruz küçük bebek" diyerek bebek beklediklerini açıkladı. 

Mike Schrama'nın kim olduğu hakkında detaylı bilgi internette yer almıyor. 

Hollanda'da yaşayan Mike Schrama eşinin işleri nedeniyle sürekli Türkiye'ye ziyaret ediyor. 

Can Ataklı neden yok? Gazeteci Can Ataklı'ya ne oldu? Can Ataklı neden yok? Gazeteci Can Ataklı'ya ne oldu? Haberi Görüntüle

KARSU DÖNMEZ'İN BEBEĞİNİN CİNSİYETİ NE?

Çiftin bebeklerinin cinsiyeti henüz açıklanmadı. İlerleyen günlerde Karsu'nun bu konuda da bir paylaşım yapması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading