Yandex Metrica

Milli destana da karşılar! CHP'li belediyeden akılalmaz '15 Temmuz' karar!

Milli destana da karşılar! CHP'li belediyeden akılalmaz '15 Temmuz' karar!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine karşı destanlara yazılacak kadar kutsal olan halk mücadelesinin üzerinden 8 yıl geçti. FETÖ tarafından 251 vatandaşımızın şehit edildiği 2 bin 700'ü aşkın insanımızın ise gazi olduğu 15 Temmuz yurdun dört bir yanında çeşitli etkinliklerle her yıl kutlanırken CHP'li Etimesgut Belediyesi tarafından bu yılki etkinlikler için tepki çekecek bir karar alındı. 

Gündem

10.07.2024, 10:08

1 Temmuz Kabotaj Bayramı'nı kutlayan ve 20 Temmuz'da Satranç Gününü kutlamak için hazırlıklar yapan Erdal Beşikçioğlu'nun başkan olduğu CHP'li Etimesgut Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde etkinlik düzenlememe kararı aldı.

14 Temmuz bugün nüfus müdürlükleri açık mı, kapalı mı? KPSS sınavında nüfus müdürlükleri çalışıyor mu? 14 Temmuz bugün nüfus müdürlükleri açık mı, kapalı mı? KPSS... Haberi Görüntüle

ETKİNLİKLERİN DÜZENLENMESİ REDDEDİLDİ 

CHP'liler tarafından belediye meclisine sunulduğu ortaya çıkan 15 Temmuz önergesi yine CHP'li belediye meclis üyeleri tarafından Valilik ve Kaymakamlığın çeşitli etkinlikler düzenleyeceği belirtilerek kabul edilmedi. 

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun acı kaybı Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun acı kaybı Haberi Görüntüle

"BU ÖNERGEYİ NASIL VERİRSİNİZ?"

Karara karşı kimi CHP'li Meclis üyelerinin belediye meclisinde  'Bu önergeyi nasıl verirsiniz?' diyerek aralarında tartışma yaşadığı konuşulurken CHP'li Belediye yönetiminin tepki çeken kararına AK Partili meclis üyeleri ise sert tepki gösterdi. 

TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya kimdir? TÜİK Başkanı Erhan Çetinkaya kimdir? Haberi Görüntüle

AKILALMAZ KARARIN RED CEVABINDA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ 

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri" ile ilgili olarak Valilik ve Kaymakamlık tarafından çeşitli etkinlikler düzenleneceğinden Belediyemizce herhangi bir etkinliğin yapılmayacağı Komisyonlarımızın 28/06/2024 tarih ve müşterek 22 sayılı raporu ile uygun görülmüş olup, Raporumuz Yüce Meclisin görüşüne arz olunur.

Hadise hangi dizide oynayacak? Hadise'nin dizisinin adı ne hangi kanalda yayınlanacak? Hadise hangi dizide oynayacak? Hadise'nin dizisinin adı ne hangi kanalda... Haberi Görüntüle

KABOTAJ BAYRAMI VE SATRANÇ GÜNÜ KUTLANACAK

15 Temmuz etkinliklerini Valilik ve Kaymakamlığın etkinliklerini öne sürerek kabul etmeyen CHP'li Etimesgut Belediyesi, 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı ve 20 Temmuz Dünya Satranç Günü dolayısıyla bile çeşitli etkinlikler düzenlemişti. 

İstanbul'da bayrak değişimi: Ejder Batur Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü oldu: 'Görevimiz şehri depreme hazırlamak' İstanbul'da bayrak değişimi: Ejder Batur Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği... Haberi Görüntüle

VALİLİK VE KAYMAKAM ETKİNLİKLERİ BAHANE 

Denizcilik Müsteşarlığı'nın 1 Temmuz Kabotaj Bayramı etkinliklerine ek olarak Kabotaj Bayramı ile ilgili programlar hazırlayan ve Satranç Federasyonu'nun etkinliklerine ek olarak 20 Temmuz Dünya Satranç Günü dolayısıyla etkinlikler organize eden Etimesgut Belediyesi sıra 15 Temmuz'a gelince ise Valilik ve Kaymakamlığın etkinliklerini bahane etmesi büyük tepki topladı. 

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

1

0

0

2

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading