Yandex Metrica

Sitede Ara

Minik Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından tepkiler peş peşe geldi: 'İdam gelmeli'

Minik Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından tepkiler peş peşe geldi: 'İdam gelmeli'

Diyarbakır'da bugün cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin, siyasilerden tepki yağarken, AK Parti İstanbul milletvekili Adem Yıldırım, "Bu tür acıların yaşanmaması için hemen idam diyorum." ifadelerini kullandı.  

Gündem

09.09.2024, 08:08

Türkiye 19 gündür kayıp olarak aranan minik Narin'den güzel bir haber gelmesini beklerken 8 yaşındaki Narin'in cansız bedenine ulaşılmıştı. Siyasiler peş peşe Narin Güran olayına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Diyarbakır’da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümü ile ilgili siyasiler sessiz kalmadı. Konuyla ilgili siyasi isimlerden, sosyal medya hesapları aracılıyla peş peşe tepkiler geldi.

MHP Lideri Bahçeli'den Narin açıklaması: En ağır düzeyde bedel ödeyecekler MHP Lideri Bahçeli'den Narin açıklaması: En ağır düzeyde bedel ödeyecekler Haberi Görüntüle

"BU TÜR ACILARIN YAŞANMAMASI İÇİN HEMEN İDAM DİYORUM"

AK Parti İstanbul milletvekili Adem Yıldırım, "Bu tür acıların yaşanmaması için hemen idam diyorum." ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul milletvekili Adem Yıldırım Sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada; 

"Büyük umutlarla beklediğimiz Narinimizden maalesef iyi haber alamadık.19 gün canla başla emek vererek çalışan güvenlik güçlerimize ve emek veren tüm insanlarımızdan Allah razı olsun.

Şimdi Narine  bunu yapanları ne yapacağız yargılayıp cezası kesilecek ve ömür boyu devlet millet bu caniyi besleyecek 

Oysa kısasta hayat vardır.Küçücük çocuklarımızın canına kasteden,tecavüz edip sonra da öldüren,öldürdükten sonra izini kaybetmek için bir tarafa atan veya yakan kişilere verilecek tek ceza vardır. O da idamdır.

İdamdan başkası bu tür suçların önünü kesmez kesmediğini maalesef acı tecrübelerle görüyoruz.

Bir daha bu tür acıların yaşanmaması için hemen idam diyorum." ifadelerini kullandı.

Reeder ReeV Fancy fiyatı ne kadar? Reeder elektrikli otomobil menzili ne kadar? Reeder ReeV Fancy fiyatı ne kadar? Reeder elektrikli otomobil menzili... Haberi Görüntüle

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolan ve bugün cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Çelik, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızdan gelen acı haberden dolayı çok üzgünüz. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Sözcü Çelik daha sonrasında yayımladığı başka bir mesajda, Narin'in tüm Türkiye’nin yüreği olduğunu ve herkesin kalbinin Narin’le beraber olduğunu ifade etti. Ayrıca Çelik, "Narin kızımıza bu caniliği yapanlar adalet önünde mutlaka hesap verecek ve cezasını çekecek. "ifadelerini kullandı.

Ömer Çelik daha sonra, Başkan Erdoğan'ın Narinle ilgili, "sürecin bizzat takipçisi olacağım" açıklamasını alıntılayarak takipçileriyle paylaştı.

Nicola Zalewski kimdir? Galatasaray'a mı transfer oldu? Nicola Zalewski kimdir? Galatasaray'a mı transfer oldu? Haberi Görüntüle

İLETİŞİM BAŞKANI FAHRETTİN ALTUN

İletişim Başkanı Altun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Diyarbakır Bağlar’da 19 gün önce kaybolan ve ilk dakikadan itibaren güvenlik birimlerimiz tarafından aranan Narin kızımızın cansız bedenine ulaşılmış olması hepimizi kahretmiştir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hâlihazırda yürütülen soruşturmanın titizlikle devam etmesi ve olayın tam anlamıyla aydınlatılarak Narin kızımızın canına kast edenlerin adalet önünde hesap vermesi için konuyu yakından takip etmektedir. 

Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyoruz. Mekanı cennet olsun…"

Diyanet'ten 'lüks konut' iftirasına ilişkin açıklama: 'Tamamı gerçek dışıdır' Diyanet'ten 'lüks konut' iftirasına ilişkin açıklama: 'Tamamı gerçek dışıdır' Haberi Görüntüle

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ

Bakanlık olarak sürecin bizzat takipçisi olacaklarını belirten Bakan Göktaş, "Diyarbakır Bağlar’da kaybolan evladımız Narin’in maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Başımız sağ olsun. Narin yavrumuzun mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Rusya'dan açıklama geldi: Türkiye, BRICS'e tam üyelik için başvurdu mu? Rusya'dan açıklama geldi: Türkiye, BRICS'e tam üyelik için başvurdu mu? Haberi Görüntüle

TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI (TDT) AKSAKALLAR HEYETİ BAŞKANI BİNALİ YILDIRIM

TDT Aksakallar Heyeti Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin son Başbakanı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada, Narin'den gelen acı haberin hepimizi derinden üzdüğünü belirtirken, Onu hayattan koparanların adalet önünde en ağır şekilde cezalandırılacaklarını ifade etti.

Bu sefer olmadı! Maraş dondurmacısı, Hakan Fidan'a meşhur şakasını yapamadı Bu sefer olmadı! Maraş dondurmacısı, Hakan Fidan'a meşhur şakasını yapamadı Haberi Görüntüle

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI OSMAN NURİ KABAKTEPE

Kabaktepe, Narin'e kıyanların adalet önünde mutlaka hesap vereceklerini belirtirken, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin evladımızın maalesef cansız bedenine ulaşıldı." ifadelerini kullandı.

GSS borcu ödenmezse ne olur? Haciz gelir mi? GSS borcu nasıl silinir? GSS borcu ödenmezse ne olur? Haciz gelir mi? GSS borcu... Haberi Görüntüle

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI PROF. DR. ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden yaraladı. Rabbim yavrumuza rahmet eylesin. Mekanı cennet, derecesi âli olsun. Bu tür acı olayları bir daha hiç kimse yaşamasın inşallah. Evladımızın canına kast edenlerin adalet önünde en ağır cezayı almasını temenni ediyoruz."

Meteoroloji uyardı: Bu saatlere dikkat! 5 bölgede kuvvetli yağış bekleniyor Meteoroloji uyardı: Bu saatlere dikkat! 5 bölgede kuvvetli yağış bekleniyor Haberi Görüntüle

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MURAT KURUM

Bakan Kurum, Narin'in ölümüne sebep olanların adalet önünde mutlaka hesap vereceklerinin altını çizerken, "Narin kızımızın cansız bedenine ulaşıldığı haberi bizleri derinden sarstı. Allah güzel kızımıza rahmet etsin." ifadelerini kullandı.

Sonunda bunu da gördük! Sosyal medyada gündem oldu: İzmir’de bir kişi Atatürk’ün balmumuna şikayette bulundu! Sonunda bunu da gördük! Sosyal medyada gündem oldu: İzmir’de bir... Haberi Görüntüle

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKAN ABDULKADİR URALOĞLU

Bakan Uraloğlunun sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj şu şekilde:

"Diyarbakır Bağlar’da kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Minik yavrumuza Yüce Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Bu elim hadiseden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde en ağır şekilde hesap verecektir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading